Nincs engedélyezve a javascript.
Első benyomások
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 690 Ft
3+2
Jane Austen és Sophie Collingwood - két ugyancsak különböző ifjú nő, akiket csak a könyvek imádata kapcsol össze. Jane éppen első regényét írja, amikor megismerkedik az idős tiszteletessel, Richard Mansfielddel. Nem is sejti, mennyi segítséget és bátorítást fog kapni rövid barátságuk alatt. Sőt lehet, hogy többet is kap: egy kész kisregényt.
Leírás a könyvről

Regény régi könyvekről, váratlan szerelemről és Jane Austenről.Jane Austen és Sophie Collingwood - két ugyancsak különböző ifjú nő, akiket csak a könyvek imádata kapcsol össze.

Jane éppen első regényét írja, amikor megismerkedik az idős tiszteletessel, Richard Mansfielddel. Nem is sejti, mennyi segítséget és bátorítást fog kapni rövid barátságuk alatt. Sőt lehet, hogy többet is kap: egy kész kisregényt. Első benyomások címen, amiből majd megszületik a Büszkeség és balítélet.

Sophie könyvtárosként végzett Oxfordban, és most egy antikváriumban dolgozik Londonban, miközben Mansfield Allegorikus mesék kis könyve című, végtelenül unalmas történetfüzérének második kiadását hajszolja két érdeklődőnek is. De a hajsza végzetes lehet...

Plagizált-e Jane Austen? Megkerül-e a tiszteletes meséinek gyűjteménye? És Sophie megtalálja-e a szerelmet? Mennyire fontosak az első benyomások?

Charlie Lovett regényét minden Austen-imádónak csak ajánlani lehet.Fordította: Tótfalusi IstvánOlvasson bele: Részlet a könyvből

Adatok
Raktári kód:
749092
ISBN:
9634055181
EAN:
9789634055181
Eredeti megnevezés:
First Impressions
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
460
Méret [mm]:
122 x 200 x 32
Tömeg [g]:
400
Hozzászólások