Nincs engedélyezve a javascript.
Első benyomások
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Jelenleg nem rendelhető
3 690 helyett
2 768 Ft
-25 %
Jane Austen és Sophie Collingwood - két ugyancsak különböző ifjú nő, akiket csak a könyvek imádata kapcsol össze. Jane éppen első regényét írja, amikor megismerkedik az idős tiszteletessel, Richard Mansfielddel. Nem is sejti, mennyi segítséget és bátorítást fog kapni rövid barátságuk alatt. Sőt lehet, hogy többet is kap: egy kész kisregényt.
Leírás a könyvről

Regény régi könyvekről, váratlan szerelemről és Jane Austenről.Jane Austen és Sophie Collingwood - két ugyancsak különböző ifjú nő, akiket csak a könyvek imádata kapcsol össze.

Jane éppen első regényét írja, amikor megismerkedik az idős tiszteletessel, Richard Mansfielddel. Nem is sejti, mennyi segítséget és bátorítást fog kapni rövid barátságuk alatt. Sőt lehet, hogy többet is kap: egy kész kisregényt. Első benyomások címen, amiből majd megszületik a Büszkeség és balítélet.

Sophie könyvtárosként végzett Oxfordban, és most egy antikváriumban dolgozik Londonban, miközben Mansfield Allegorikus mesék kis könyve című, végtelenül unalmas történetfüzérének második kiadását hajszolja két érdeklődőnek is. De a hajsza végzetes lehet...

Plagizált-e Jane Austen? Megkerül-e a tiszteletes meséinek gyűjteménye? És Sophie megtalálja-e a szerelmet? Mennyire fontosak az első benyomások?

Charlie Lovett regényét minden Austen-imádónak csak ajánlani lehet.Fordította: Tótfalusi IstvánOlvasson bele: Részlet a könyvből

Adatok
Raktári kód:
749092
ISBN:
9634055181
EAN:
9789634055181
Eredeti megnevezés:
First Impressions
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
460
Méret [mm]:
122 x 200 x 32
Tömeg [g]:
400
Hozzászólások
Anikó Szabó
Anikó Szabó
2016. szeptember 26. 15:09
Válaszolok
Nagyon szeretem az Európa Könyvkiadó könyveit, most még is fenntartásaim vannak! Nem sokára megjelenik Charlie Lovett - Első benyomások című könyve. A könyvborító megszólalásik hasonlít az I.P.C. Könyvek Kft. gondozásában megjelent Natasha Solomons - Eltűnt férjek galáriája című könyvre. Miért van erre szükség???
Szerkeszto
Szerkeszto
2016. szeptember 26. 15:59
Válaszolok
Kedves Anikó, másoknak is feltűnt az egyezés, a könyv másik borítóval jelenik meg, amit természetesen hamarosan közzéteszünk. A borítótervező a külföldi (angol) borító képét vette át, nem volt tudomásunk az I.P.C Könyvek kiadványáról. Az angol kiadás: https://www.amazon.co.uk/First-Impressions-Charlie-Lovett/dp/1846883385 Üdvözlettel, Európa Könyvkiadó admin