Nincs engedélyezve a javascript.
Szép romok
Elolvastam
Tetszik
Nem rendelhető
3 290 helyett
2 797 Ft
3+2
Hollywood történetének legnagyobb románca. Richard Burton és Liz Taylor istenek voltak, és mint az istenek általában, elviselhetetlenek. Egy apró halászfaluba húsz év körüli, meseszép amerikai lány érkezett, és a kíváncsi, gavalléros természetű fogadós egy idő után már nem tudja nézni vendége boldogtalanságát: Rómába megy, hogy megkeresse azt a férfit, aki a lányt felültette.
Leírás a könyvről

Hollywood történetének legnagyobb románca. Richard Burton és Liz Taylor istenek voltak, és mint az istenek általában, elviselhetetlenek.Egy apró halászfaluba húsz év körüli, meseszép amerikai lány érkezett, és a kíváncsi, gavalléros természetű fogadós egy idő után már nem tudja nézni vendége boldogtalanságát: Rómába megy, hogy megkeresse azt a férfit, aki a lányt felültette.

A Kleopátra című, hatalmas statisztériát mozgató hollywoodi vállalkozás producere mára idős ember, de végtelenül megrendül, amikor egy látogatója felidézi a hajdani eseménysort.

A Richard Burton után tudakozódó vidéki fogadós groteszk kalandjai révén fény derül arra, hogy a sztárszínész és Elizabeth Taylor heves románcának hullámai sodorták a lányt a kis faluba.

Minden szerelmi történet tengerpart: látszanak bennük a folyton egymásnak rohanó hullámok, és a zord, part menti sziklák."Több mint húsz nyelven olvasható." (New York Times bestseller)

"Tüneményesen tehetséges író." (The New York Times)

"Bravúros, magas feszültségű történetmondás. Szívbe markoló pátosz és komikum." (Esquire: Az év könyve 2012)

"Igazi csoda." (NPR Fresh Air: Az év könyve 2012)

"Nagy álmok, elveszett szerelmek. Mély vágyakozás: csaknem a tökély." (Salon)Olvasson bele: Részlet a könyvbőlA Könyvjelző magazin 2014. decemberi számában megjelent cikk: Megfelelő Kilátás Hotel

Adatok
Raktári kód:
738875
ISBN:
9630781275
EAN:
9789630781275
Eredeti megnevezés:
Beautiful Ruins
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
440
Méret [mm]:
124 x 200 x 29
Tömeg [g]:
370
Hozzászólások