Nincs engedélyezve a javascript.
Titkok utcája
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Jelenleg nem rendelhető
3 999 helyett
2 999 Ft
-25 %
Bár szülei mélységesen ellenzik, a huszonkét éves Fifi Brown a szívére hallgat, és néhány hónapnyi felhőtlen boldogság után titokban feleségül megy az egyszerű származású Danhez. A jobb élet reményében az ifjú pár Londonba költözik, de az igazán komoly kihívások csak itt várnak rájuk.
Leírás a könyvről

Mindenki békés otthonra vágyik. A kérdés az, hogy milyen áron.Bár szülei mélységesen ellenzik, hogy az egyszerű származású Dannel randevúzzon, a huszonkét éves Fifi Brown a szívére hallgat, és néhány hónapnyi felhőtlen boldogság után titokban feleségül megy szerelméhez. A jobb élet reményében az ifjú pár Londonba költözik, ám fizetésükből kezdetben csupán egy rozzant albérletre futja Kennington hajdan szebb napokat látott, kétes hírű negyedében.

A Dale Street lakói igencsak sokfélék, ám egyvalamiben mindnyájan egyetértenek: Muckle-éknál borzalmasabb szomszédokat senki sem kívánhat magának. Minél több szörnyűséget tud meg róluk, Fifit annál inkább érdekli az utca túloldalán élő, zajos família, ám nem sokkal azután, hogy összebarátkozik a család legifjabb tagjával, rémálomszerű események egész sorozata rázza fel a környékbeliek életét.

Vajon fény derülhet az elkövetők kilétére? Az utcában valóban csak Muckle-éknak van takargatnivalójuk? És ami a legfontosabb: lehet még a Dale Streetből igazi otthon és menedék az ott élők számára?"A regény karaktereire nem lehet nem odafigyelni. A történetszövés mesteri." (Daily Mail)Lesley Pearse Anglia egyik legnépszerűbb írója, regényei világszerte több mint tízmillió példányban keltek el, s közülük nem egy nemzetközi bestseller lett. Az élete legalább annyira regényes, mint a történetei, amelyeknek főszereplői egytől egyig olyan erős, magabiztos nők, akik a sorsukkal dacolva kiállnak magukért, és elszántan harcolnak a boldogságért. Pearse hányattatott sorsa, árvaházi élményei és balul sikerült házasságai egyaránt hatottak a műveire, amelyek központi témája, hogy hogyan győzedelmeskedhet a bátorság, a kitartás és a hűség a rossz felett, milyen sebeket ejthetnek rajtunk gyermekkori traumáink, és hogyan szerezhetjük vissza az uralmat a saját életünk felett.

Lesley Pearse jelenleg Somersetben él, és ha épp nem ír, az idejét a kertészkedésnek, valamint három lányának és unokáinak szenteli.

Adatok
Raktári kód:
744504
ISBN:
9633579244
EAN:
9789633579244
Eredeti megnevezés:
A Lesser Evil
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
528
Méret [mm]:
125 x 200 x 33
Tömeg [g]:
380
Hozzászólások