Nincs engedélyezve a javascript.
Új örömök kertje
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 490 helyett
2 618 Ft
25 %
Lilian Girvan harminchét éves. Három évvel ezelőtt a szeme láttára halt meg a férje autóbalesetben, s ő azóta sem tud magához térni. Az őrült depresszió mélyéről valahogy felevickélt, de továbblépni képtelen... Öngyilkos gondolatai már csak elvétve vannak, ellátja két kislányát, és végzi a munkáját: illusztrátor egy könyvkiadónál.
Leírás a könyvről

Lilian Girvan harminchét éves. Három évvel ezelőtt a szeme láttára halt meg a férje autóbalesetben, s ő azóta sem tud magához térni. Az őrült depresszió mélyéről valahogy felevickélt, de továbblépni képtelen... Öngyilkos gondolatai már csak elvétve vannak, ellátja két kislányát, és végzi a munkáját: illusztrátor egy könyvkiadónál. Ha a húga nem segítene lelkesen és rendszeresen, talán még erre sem lenne képes. A kiadó beíratja egy kertészeti tanfolyamra, hogy kellő tudással és lelkesedéssel illusztráljon egy sorozat zöldségtermesztési tanácsadó kiskönyvet. A tanfolyamon aztán véletlenszerűen összeverődött férfiak és nők társaságába csöppen és lassan-lassan képes lesz kibújni a csigaházból.
A napsütés és a növények gyógyító hatása, meg a húga őrült ötletei szinte észrevétlenül vezetik vissza Lilit az élő (és nem csak vegetáló) emberek közé. Lehet, hogy még a szerelem is megterem egy kiskertben?

"Ha elolvasod, te is kedvet kapsz hozzá, hogy elültesd és felneveld az új életedet."
USA TodayFordította: Balázs Judit és Balázs JúliaOlvasson bele: Részlet a könyvből

Adatok
Raktári kód:
749623
ISBN:
9789634057000
EAN:
9789634057000
Eredeti megnevezés:
The Garden of Small Beginnings
Megjelenés:
2017.05.30.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
432
Méret [mm]:
122 x 200 x 30
Tömeg [g]:
390
Hozzászólások
 

Szerző

Abbi Waxman
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk