Nincs engedélyezve a javascript.
Briliánsok
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Jelenleg nem rendelhető
3 490 helyett
2 618 Ft
-25 %
Az amerikai szerző napjainkban játszódó trilógiájának első kötetében egy alternatív világot ismerünk meg, ahol 1980 óta tízből egy megszületett gyermek különös képességekkel rendelkezik. Ez beható társadalmi változásokhoz vezet, ezért a legtehetségesebb gyerekeket kiszakítják családjukból, gátolják önszerveződésüket, bizalmatlanná teszik őket társaikkal szemben.
Leírás a könyvről

Az élet nem igazságos.

Adjon a gyermekének különleges induló tőkét!

Mindannyian a legjobbat akarjuk a családunknak. De a legodaadóbb, legjobb szülő is csak annyira sikeres, amennyire a genetika engedi.

Ezért a Ragyogó Fények Termékenységi Központ kizárólag olyan donorokat fogad, akik megfelelnek a következő követelményeknek:

- Minimum 120-as IQ-ra tesztelték őket.

- Nincs örökletes hajlamuk betegségekre.

Korábban a mesterséges megtermékenyítést azoknál alkalmazták, akik nem tudtak más módon teherbe esni. De ez megváltozott. És miért is ne?

Végül is mi fontosabb - hogy a gyereke megkapja a lehető legjobb genetikai hátteret, vagy hogy rokonságban álljon önnel?

Donorjaink a legjobb emberi képességek hordozói. És míg nem tudni, mi az oka annak, hogy egyes gyerekek adottsággal születnek, a józan ész azt diktálja, hogy az esély nagyobb, ha a szülők egyike adottsággal rendelkezik.

Hiszen én termékeny vagyok. Miért gondolkodnék megtermékenyítésen?

Röviden? A gyereke miatt.Az amerikai szerző napjainkban játszódó trilógiájának első kötetében egy alternatív világot ismerünk meg, ahol 1980 óta tízből egy megszületett gyermek különös képességekkel rendelkezik. Ez beható társadalmi változásokhoz vezet, ezért a legtehetségesebb gyerekeket kiszakítják családjukból, gátolják önszerveződésüket, bizalmatlanná teszik őket társaikkal szemben. A zseniális mutánsok között terroristák is vannak, ellenük az FBI-ra emlékeztető szervezet küzd.Marcus Sakey hat bestseller-regény írója, melyek közül többet is készülnek megfilmesíteni. Műveit a következő díjakra jelölték, vagy ezekkel díjazták: Anthony, Barry, Macavity, Strand Critic's Circle, Readers' Choice, Crimespree, Dilys, Crime Shot, Indie Lit, Romantic Times, ITW Thriller Award.Fordította: Pap Vera-ÁgnesOlvasson Bele: Részlet a könyvből

Adatok
Raktári kód:
736364
ISBN:
9630796156
EAN:
9789630796156
Eredeti megnevezés:
Brilliance
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
504
Méret [mm]:
122 x 200 x 35
Tömeg [g]:
440
Hozzászólások
Csaba Dezséri
Csaba Dezséri
2017. április 16. 1:14
Válaszolok
Tisztelt Kiadó! Megkérdezhetem, hogy mikorra tervezik kiadni a harmadik részt? Üdv, dcs