Nincs engedélyezve a javascript.
Időhajók
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Jelenleg nem rendelhető
3 990 helyett
3 392 Ft
15 %
Az Időodisszeia-trilógia és a Régmúlt napok fénye társszerzőjének Philip K. Dick-, John W. Campbell- és Brit SF-díjas regénye.

A 19. század utolsó éveiben H. G. Wells, az angolszász SF atyja megírta egyik legfontosabb művét "Az időgép"-et, a meg nem nevezett "Időjáró" fantasztikus történetét, utazásokról a távoli jövőbe és vissza, a viktoriánus Angliába.
Leírás a könyvről

Az Időodisszeia-trilógia és a Régmúlt napok fénye társszerzőjének Philip K. Dick-, John W. Campbell- és Brit SF-díjas regénye.A 19. század utolsó éveiben H. G. Wells, az angolszász SF atyja megírta egyik legfontosabb művét "Az időgép"-et, a meg nem nevezett "Időjáró" fantasztikus történetét, utazásokról a távoli jövőbe és vissza, a viktoriánus Angliába. De talán mégsem ő találta ki az egészet, lehetett valami valóságalapja a mesének, esetleg egy élménybeszámoló...

Az "Időjáró" frissen előkerült, újabb kézirata csodálatos kalandokra invitálja olvasóit, több millió éves utazásra, melynek során bepillanthatunk a morlockok és eloik által lakott Naprendszer távoli utópiájába, egy évtizedes világháború sújtotta Londonba, a paleocén őslényparadicsomába, és végül a messzi jövőbe, ahol az emberiség romjain született mechanikus életforma immár arra készül, hogy egy grandiózus terv végrehajtásával közvetlenül a kezdeténél terelje új irányba a történelmet.

És mindez amiatt, mert a 19. század utolsó éveiben egy angol író regényes formában nyilvánosságra hozta egy csupán Időjáróként megnevezett személy kalandjait.Stephen Baxter számos díjjal kitüntetett és még többre jelölt monumentális regénye a klasszikus wellsi történet újraértelmezése a tudomány és az irodalom legmodernebb eszközeivel.

Adatok
Raktári kód:
720486
ISBN:
6155158070
EAN:
9786155158070
Eredeti megnevezés:
The Time Ships
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
520
Méret [mm]:
125 x 205 x 32
Tömeg [g]:
420
Hozzászólások
 
Hasonló termékek