Nincs engedélyezve a javascript.
Oona és Salinger
Olvastam
Kedvenc könyvem

Oona és Salinger

Egy nagy szerelem Pearl Harbor előtt

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 290 helyett
2 468 Ft
-25 %
Bizonyos országokban, bizonyos időszakokban előfordul, hogy az emberek egy fontos és tragikus esemény bekövetkeztétől várják az összes probléma megoldását. Az ilyen időszakokat szokás "a háború előestéjének" nevezni. Nem szerencsés, ha valaki éppen ilyenkor lesz szerelmes.
Leírás a könyvről

Bizonyos országokban, bizonyos időszakokban előfordul, hogy az emberek egy fontos és tragikus esemény bekövetkeztétől várják az összes probléma megoldását. Az ilyen időszakokat szokás "a háború előestéjének" nevezni. Nem szerencsés, ha valaki éppen ilyenkor lesz szerelmes.1940-ben New Yorkban egy Jerry Salinger nevű huszonegy éves írópalánta találkozik a tizenöt éves Oona O'Neill-lel, a legnagyobb élő amerikai drámaíró lányával. Idilljük csak a következő nyáron kezdődik... pár hónappal Pearl Harbor előtt. 1942 elején Salingert behívják a seregbe, hogy Európában harcoljon, Oona pedig Hollywoodba indul szerencsét próbálni. Sohasem házasodtak össze, és egyetlen gyermekük se született.

Frédéric Beigbeder napjaink francia irodalmának egyik legnépszerűbb szerzője. Legújabb, tényeken és legendákon, valóságos és elképzelt eseményeken alapuló sikerregénye a Rozsban a fogó világhírű szerzőjét a világszép kamasz lányhoz (Chaplin későbbi feleségéhez és nyolc gyermekének anyjához) fűző beteljesületlen szerelemről szól.Fordította: Lőrinszky IldikóOlvasson bele: Részlet a könyvből

Adatok
Raktári kód:
746568
ISBN:
9634055228
EAN:
9789634055228
Eredeti megnevezés:
Oona et Salinger
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
376
Méret [mm]:
123 x 183 x 27
Tömeg [g]:
320
Hozzászólások