Nincs engedélyezve a javascript.
Lájfsztori 2.
Olvastam
Kedvenc könyvem

Lájfsztori 2.

Privát evolúció, avagy válaszok a miértekre

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 699 helyett
2 024 Ft
-25 %
A 2005-ben megjelent "Lájfsztori" folytatása - novellaszerű, ám végül egységes egészet alkotó történetek, életrajzi élményekből táplálkozó, ironikus „önírások”, amelyek hasznos esettanulmányként szolgálhatnak bárki számára.
Leírás a könyvről

"Amikor 2005-ben megjelent a "Lájfsztori", még nem tudtam, hogy lesz folytatása.

Emlékszem, óriási megkönnyebbülést éreztem, amiért túl vagyok az életemnek ezen a szakaszán - elvégre egy szakítás, egy válás nem fáklyásmenet -, ugyanakkor azt gondoltam, hogy már mindent elmondtam a témában, ami mások számára érdekes lehet. Aztán egyszer csak elindult valami. Elsőként, kellemes meglepetésként, egy szerény 2. helyezés az ELLE magazin által havonta megrendezett irodalmi pályázaton, majd annak felfedezése, hogy egyre-másra jelennek meg idézetek a Lájfsztoriból különböző blogokon, ami mind azt igazolta vissza, hogy működik a "trükk" - ez a könyv igazából nem is rólam szól, hanem arról, aki olvassa.

Ám, miközben ezeknek a sikereknek örültem, egy nap azon kaptam magam, hogy már megint egy helyben járok, megtört bennem a lendület, ami a túlélésem korábbi záloga volt. Megijedtem. Lehet, hogy még nincs vége? Lehet, hogy a Lájfsztori csak a felismeréseim első felét tartalmazza? Lehet, hogy egy adott életesemény teljes valósága egy sokkal szélesebb körű kontextus mélyén lapul? Ekkor kezdtem el újra írni. Tudtam, hogy nem lesz egyszerű, de arra azért nem gondoltam, hogy hét évembe fog telni, mire megtalálom a válaszokat a miértekre. Legalábbis egy részükre..." (a Szerző)A "Lájfsztori 2." egy nő eszmélése a világra, igazságra és igazságtalanságra, erkölcsi és emberi értékekre, a szerelemre, az életre. Ez a kötet tükör, amelyben önmagunkat láthatjuk. Olykor szépnek és ragyogónak, máskor esendőnek és kiszolgáltatottnak, de mindenképpen nőnek.

Adatok
Raktári kód:
723119
ISBN:
9632979335
EAN:
9789632979335
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
400
Méret [mm]:
137 x 205 x 32
Tömeg [g]:
470
Hozzászólások