Nincs engedélyezve a javascript.
A földre szállt nagynéni
Utolsó darab!
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
2 400.-
Eredeti ár:
3 200.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kate egy londoni, harmincéves nő. Keményen megdolgozott azért, hogy műsorvezetőként saját show-ja legyen, és most boldogan ül a babérjain. Aztán egyszer csak kiderül, hogy a nővérének, Fionának mellrákja van. Fiona otthon, Írországban él, és lényegében ő nevelte fel Kate-et meg az öccsüket, miután anyjuk (mellrákban!) meghalt.
Leírás a könyvről
Kate O'Brien harmincéves, és úgy él Londonban, mint hal a vízben. Keményen megdolgozott azért, hogy műsorvezetőként saját show-ja legyen, és most boldogan ül a babérjain. Aztán egyszer csak kiderül, hogy a nővérének, Fionának mellrákja van, és haladéktalanul műteni kell. Fiona otthon, Írországban él, és lényegében ő nevelte fel Kate-et meg az öccsüket, miután anyjuk (mellrákban!) meghalt. Fiona azóta matematikus lett, és családot alapított: szintén matematikus férje érzelmileg egy tuskó, csak a tudományos karrierje érdekli, ötéves ikerfiaik pedig, finoman fogalmazva, rettentő zabolátlanok. Kate zúgolódva bár, de mindent feladva azonnal hazamegy, és megpróbálja átvenni nővére helyét a nehéz időkben. De ott van még neki az apja, aki vén fejjel kezd randevúzni, és éppen Kate hajdani és utált tornatanárnőjével jár, valamint ott van álomvilágban élő öccse, aki huszonhat éves korában is elvárja, hogy eltartsák, amíg híres és gazdag rapper nem lesz. Aztán ott van még az exszerelme is, bár természetesen semmit sem (?) éreznek már egymás iránt.A regény a komor téma ellenére vígjáték: ugyanaz a kedves moriartys humor szövi át, mint az Emma-trilógiát (Babablues, Született szülők, Egyről a kettőre).
Adatok
Raktári kód:
703325
ISBN:
9630788861
EAN:
9789630788861
Eredeti megnevezés:
In My Sister's Shoes
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
ragasztott kötött (keménytáblás)
Oldalszám:
364
Méret [mm]:
130 x 206 x 28
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
390
Hozzászólások
 

Szerző

Sinéad Moriarty
Sinéad Moriarty
Sinéad Moriarty London és Párizs után jelenleg Dublinban él férjével és három gyermekével. Fő témája a modern nők családi életének ábrázolása. Keserédes, nemritkán kacagtató regényei nemzetközi sikere hatására felhagyott eredeti szakmájával, az újságírással. Eddig megjelent könyvei több mint 700 000 példányban fogytak el, 12 nyelven.