Nincs engedélyezve a javascript.
Túlélési kézikönyv elvált anyáknak - Újból
Olvastam
Kedvenc könyvem

Túlélési kézikönyv elvált anyáknak - Újból

Újabb történet - újabb tanácsokkal

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 999 helyett
1 499 Ft
-25 %
"A Túlélési kézikönyv elvált anyáknak című könyvem folytatásaként most újabb történetet és újabb tanácsokat adok közre. Időközben ugyanis nemcsak a gyerekeink lettek idősebbek. Talán e könyv segítségével könnyebb lesz elviselni a nehézségeket, amelyekről tudjuk, hogy soha nem lesznek kisebbek, csak lassan megszokjuk őket..." (a Szerző)
Leírás a könyvről

"Volt pár órám két megbeszélés között, nem tudtam máshogy agyoncsapni az időt, elmentem hát moziba. Fáradt voltam, azt éreztem, pontosan úgy nézhetek ki, mint a saját nagyanyám, noha évekkel álltam a nyugdíjkorhatár előtt. A pénztáros rám nézett, és megkérdezte:

- Teljes árú vagy kedvezményes jegyet kér?

- Miért? Milyen kedvezmény van?

- Nyugdíjas.

Hát itt tartunk! Ráadásul egy barátom nemrégiben figyelmeztetett, hogy ha a közeljövőben szakácskönyvet vagy szexről szólót akarnék írni, akkor ez utóbbival kezdjem, mert lassan kihullik az emlékezetemből mindaz, ami a mű létrehozásához kell. Tény és való, lassan abba a korba érek, amikor már jobban hiányzik a szemüvegem, mint a szex...""Ezért is döntöttem úgy, hogy a Túlélési kézikönyv elvált anyáknak című könyvem folytatásaként most újabb történetet és újabb tanácsokat adok közre. Időközben ugyanis nemcsak a gyerekeink lettek idősebbek. Talán e könyv segítségével könnyebb lesz elviselni a nehézségeket, amelyekről tudjuk, hogy soha nem lesznek kisebbek, csak lassan megszokjuk őket..." (a Szerző)A Könyvjelző magazin 2014. júniusi számában megjelent cikk: Nem az én problémám a legnagyobb a világon

Adatok
Raktári kód:
736532
ISBN:
9633573365
EAN:
9789633573365
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
184
Méret [mm]:
136 x 207 x 16
Tömeg [g]:
230
Hozzászólások