Nincs engedélyezve a javascript.
Jóslatok az őrültek házából
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

Jóslatok az őrültek házából

Jelenleg nem rendelhető
3 999 helyett
2 000 Ft
-50 %
A Virágot Algernonnak szerzőjének magyarul most először megjelenő, új könyvében egy személyiségzavarral küzdő lány a véletlennek köszönhetően egy olyan titok terhét cipeli, amely rossz fülekbe jutva katasztrofálisabb következményekkel járna, mint az ikertornyok elleni támadás.
Leírás a könyvről

Raven Slade gyakran megfordul apja elmegyógyintézetében - a borderline személyiségzavarral küzdő lány épp lábadozik legutóbbi öngyilkossági kísérlete után, és keresi a visszautat a valóságba. Raven folyamatosan küzd érzelmeinek törékenységével és a világ mozaikokra hulló követhetetlenségével, a véletlennek köszönhetően azonban egy olyan titok terhét is cipelnie kell, amely rossz fülekbe jutva katasztrofálisabb következményekkel járna, mint az ikertornyok elleni támadás.

A görög N17 terrorcsoport, az Iráni Népi Mudzsahedek és az FBI versenyt fut egymással, hogy megkaparintsák a lány tudatalattijában rekedt terrorakciótervet. Amíg mindenki a rejtélybe kódolt üzenet megfejtésén dolgozik, Raven az iszlám hit és a görög mítoszok világába téved, és saját fojtogató emlékei sötétjében tapogatózik. Vajon sikerül-e megtalálni a kulcsot, amely felszínre hozhatná az eltemetett információt, mielőtt túl késő lenne?A Virágot Algernonnak szerzője csaknem harminc évvel első regényének megírása után ebben az izgalmas pszichológiai thrillerben is az elme titkait kutatja.A Könyvjelző magazin 2014. júniusi számában megjelent cikk: Egy őrült világ őrült megmentője

Adatok
Raktári kód:
736534
ISBN:
9633573945
EAN:
9789633573945
Eredeti megnevezés:
The Asylum Prophecies
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
126 x 199 x 35
Tömeg [g]:
480
Hozzászólások