Nincs engedélyezve a javascript.
Nélküled
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 499 Ft
3+2
A Nélküled misztikus regény, thriller és érzelmes családi dráma egyszerre, amely egy pillanatra sem hagyja nyugodni az olvasót, és mindeközben a szívéig hatol. Felkavaróan őszinte regény törődésről, bátorságról és a mindent felülíró szeretetről.
Leírás a könyvről

Felkavaróan őszinte regény törődésről, bátorságról és a mindent felülíró szeretetről.Suffolk, 1984.

A tizenhét éves Eva kislány kora óta imád édesapjával kivitorlázni a nyílt tengerre. Egy alkalommal a kirándulás szörnyű veszekedésbe torkollik, a vitorlás viharba sodródik és elsüllyed. Bár mindenki tudja, hogy a lány remek úszó, testét nem találják meg, s Evát halottnak nyilvánítják. Csupán egyetlen ember hisz töretlenül a megmenekülésében: a húga, Faith. Miközben szüleik házassága darabokra hullik a bűntudat és a gyász súlya alatt, Faith megpróbálja legyőzni a tengertől való félelmét és megpróbálja bebizonyítani, hogy a nővére él.

A tengerpart közelében egy sziget körvonalai rajzolódnak ki - rejtélyes, elvadult, tiltott terület, amelyen itt-ott ablaktalan, elhagyatott betonbarakkok emelkednek. Senki nem tudja, hogy az egyik barakkban Evát tartják fogva. Hogy a túlélésért harcol - azért, hogy hazatérhessen.A Nélküled misztikus regény, thriller és érzelmes családi dráma egyszerre, amelyben hiedelem és hit, megérzés és meggyőződés nem választhatóak szét egymástól, épp úgy, ahogy a szeretetnek sincs szüksége ésszerű érvekre. A könyv egy pillanatra sem hagyja nyugodni az olvasót, miközben a szív legmélyéig hatol.A Könyvjelző magazin 2016. márciusi számában megjelent cikk: Veszteség, szeretet, kötődés


Adatok
Raktári kód:
743210
ISBN:
9633576465
EAN:
9789633576465
Eredeti megnevezés:
Without You
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
344
Méret [mm]:
135 x 208 x 28
Tömeg [g]:
400
Hozzászólások