Nincs engedélyezve a javascript.
Sam levelei Jennifernek
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 200 helyett
1 650 Ft
-25 %
Miután Jennifer nagymamája kómába esik, és kórházba kerül, az asszony rögtön elutazik hozzá. A nagyi házában talál egy köteg neki címzett levelet. Miközben a leveleket olvassa, megelevenedik a múlt és átértékelődik a jelen.
Leírás a könyvről

A harmincas éveiben járó Jennifer egy chicagói napilap munkatársa, és éppen soros cikkét írja, amikor asztalán megcsörren a telefon. A hívás a Geneva-tó partján fekvő üdülőfaluból jön, és szörnyű hírt tudat: Samet, Jennifer nagymamáját kórházba szállították - kómában van.

Jennifer autóba vágja magát, és száguld Genevába, a családi fészekbe, ahol oly boldog nyarakat töltött gyerekkorában. A házban egy köteg neki címzett levelet talál: a nagymamája írta őket. S miközben a lány a leveleket olvassa, megelevenedik előttünk is a múlt: a nagyszülők tökéletesnek hitt házassága, amely tele volt keserűséggel és bánattal.

Jennifer maga is nehéz terhet cipel, nemrég halt meg imádott férje. A tóparton összetalálkozik gyerekkori játszópajtásával, az immár orvos Brendannal. A fiatalok között feltámad a szerelem, ám a boldogságukat beárnyékolja a férfi súlyos betegsége...

Adatok
Raktári kód:
198482
ISBN:
9630780810
EAN:
9789630780810
Eredeti megnevezés:
Sam's Letters to Jannifer
Megjelenés:
2007.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
220
Méret [mm]:
128 x 205 x 17
Tömeg [g]:
320
Hozzászólások