Nincs engedélyezve a javascript.
Skyland - Szigetek a szélben
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
2 249 Ft
-25 %
Az ifjú Lorenzo apjával együtt az ismeretlen betegség pusztította erdő rengetegében kétségbeesett küzdelmet folytat az idővel. Az ember legértékesebb kincsét keresik: a vizet. Az új világban ugyanis a vízkészletek csaknem teljesen kifogytak. A tavak, a folyók, az óceánok megszűntek létezni.
Leírás a könyvről

2078. év

Egy izlandi földalatti bunkerben a fiatal Lily Carlyle doktornő egy kísérleten dogozik, amely örökre megváltoztatja bolygónk arculatát.2251. év, az új éra

Az űrben lebegő földdarabkákból álló világban két fiatal túlélésért folytatott küzdelme felejthetetlen kalanddá válik.Az ifjú Lorenzo apjával együtt az ismeretlen betegség pusztította erdő rengetegében kétségbeesett küzdelmet folytat az idővel. Az ember legértékesebb kincsét keresik: a vizet. Az új világban ugyanis a vízkészletek csaknem teljesen kifogytak. A tavak, a folyók, az óceánok megszűntek létezni.

Valery tizenhat éves, rendkívül okos lány, és egy felsőbbrendű fajhoz, a seijinek kasztjához tartozik. A seijinek különleges erővel rendelkeznek, ami összetartja a dolgokat és lehetővé teszi Skyland létezését. A lánynak nehéz élete van az Új-Oxfordi Kiképző Intézetben, ahol rideg környezetben nevelkedik az újvilág szolgálatára.

Még nem sejti, hogy minden meg fog változni. Nem tudja, hogy Lorenzo és az ő sorsa egymásba szövődik, és életüket gyökeresen felforgatja a régi világ egy értékes dokumentumának megtalálása: a Carlyle-mappa a kulcsot jelenti Skyland titkainak megfejtéséhez."A helitrotteller két-három kilométernyit zuhant, és miközben apró szigetek siklottak tova a szélvédő mögött, Valery visszafojtott lélegzettel figyelte a radart. Elég lett volna egy ököl nagyságú sziget is ahhoz, hogy a helitrotteller aljának ütközzön, és áthasítsa. Valery nem úszta volna meg élve. Csakis a szerencséjében bízhatott. A gép tovább zuhant.

Egy repeszdarab ütődött a helitrotteller propellerének, amitől a gép kibillent normális helyzetéből. Valery azt vette észre, hogy fejjel lefelé zuhan. A radar három és fél kilométernyi szabadesést jelzett. Aztán négyet.

A propeller rezegni kezdett; vaslemezek váltak le róla, melyek aztán lepkeként lebegtek a levegőben. A radar öt kilométert jelzett. Az egész helitrotteller átvette a rezgést, és Valerynek össze kellett szorítania a fogait, nehogy elharapja a nyelvét. Kezdte megközelíteni Skyland utolsó légterét, ahol talán ott volt... Ki tudja, mi... Az ismeretlen... Egyetlen úrrepülő sem tért vissza, hogy elmesélje."

Adatok
Raktári kód:
738799
ISBN:
9633571859
EAN:
9789633571859
Eredeti megnevezés:
Isole nel Vento
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
280
Méret [mm]:
160 x 226 x 28
Tömeg [g]:
570
Hozzászólások
Edit Fábián
Edit Fábián
augusztus 26. 17:17
Válaszolok
Elvileg ennek a könyvnek van még 2 része. Az lenne a kérdésem, hogy ezek valaha megjelennek magyarul?