Nincs engedélyezve a javascript.
Gépírás (CD melléklettel)
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Jelenleg nem rendelhető
3 620 helyett
3 077 Ft
15 %
Ennek a könyvnek a segítségével könnyedén elsajátíthatja a tízujjas vakírást akár egyénileg, akár tanári segítséggel, csoportban
A tankönyv újdonsága, hogy már a 10. életévtől használható, felépítése és módszertana átlátható, szövegei és szópéldái a tananyagtartalmakhoz kötődnek, a monotóniát játékos feladatok beiktatásával kerüli.
Leírás a könyvről

Ennek a könyvnek a segítségével könnyedén elsajátíthatja a tízujjas vakírást akár egyénileg, akár tanári segítséggel, csoportban

A tankönyv újdonsága, hogy már a 10. életévtől használható, felépítése és módszertana átlátható, szövegei és szópéldái a tananyagtartalmakhoz kötődnek, a monotóniát játékos feladatok beiktatásával kerüli. Újdonság, hogy a sebességfokozás során a hagyományostól eltérő új technikát alkalmaz. A tanárt tehermentesíti, ami könnyebbséget jelent számára a tanulókkal való egyéni foglalkozás során.

A könyv tartalmazza a betűtanulás leckéit és az azokhoz tartozó fontos instrukciókat (a segítségnyújtást). A CD a könyv kiegészítéseként a sebesség fokozására törekszik (a lebegő kéztartás technikájának elsajátításával).

A CD-melléklet segítségével egy (telepítést nem igénylő) programot használhatunk, amely sebességfokozó gyakorlatokat (gyakori szavak, mozdulat- és szógyakorlatok, gyakori betűkapcsolatok, nehéz betűfogások) és szövegeket, szövegértési feladatokat, teljesítménymérő szövegmásolásokat, hanganyagokat (a diktátumhoz) és szövegszerkesztési feladatokat tartalmaz.

A program érdekessége, hogy felülírásos technikát alkalmaz javítási lehetőséggel (a képernyőn megjelenő szöveget nézzük és írjuk), szövegmásolási feladataiban pedig kiszámolja a leütés számot, az idő mennyiségét és a hibaszámot.

Adatok
Raktári kód:
149040
ISBN:
9632065220; 9638670335
EAN:
9789638670335
Kötésmód:
spirálkötés
Oldalszám:
128
Méret [mm]:
205 x 300 x 10
Tömeg [g]:
400
Hozzászólások