Nincs engedélyezve a javascript.
Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása

Üzleti szakügyintéző képzés tankönyve

Jelenleg nem rendelhető
2 900 helyett
2 465 Ft
15 %
A Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása könyv elsősorban a Felsőfokú Szak­képzés Üzleti (banki, pénzügyi, számviteli) szakügyintéző szakjain tanulmányokat foly­tató hallgatók számára készült. Tartalmát tekintve folytatása a SALDO kiadónál koráb­ban megjelent Vállalkozások pénzügyi alapjai című kiadványnak.
Leírás a könyvről

A Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása könyv elsősorban a Felsőfokú Szak­képzés Üzleti (banki, pénzügyi, számviteli) szakügyintéző szakjain tanulmányokat foly­tató hallgatók számára készült. Tartalmát tekintve folytatása a SALDO kiadónál koráb­ban megjelent Vállalkozások pénzügyi alapjai című kiadványnak. Amíg azonban az em­lített mű a vállalatok pénzügyi döntéseinek széles skáláját, és e döntéseket megalapozó eszközöket és elemzési módszereket nagyvállalatok, elsősorban nyílt részvénytársaság­ok működésén keresztül mutatja be, addig a Kis- és középvállalkozások üzletfinanszíro­zása könyvben foglalt ismeretek gerincét a címben szereplő vállalati kör folyó működés­sel kapcsolatos pénzügyi döntései, azon belül is kiemelten a finanszírozási döntések ké­pezik. A könyv hat fejezetből áll.
Az első két fejezet a finanszírozás lényegét, fontosabb formáit, a döntések során mér­legelendő közgazdasági elveket, a főbb finanszírozási technikák hatásmechanizmusát, valamint a kis- és középvállalkozások finanszírozási és egyéb sajátosságait tekinti át.
A harmadik fejezet a folyó gazdálkodás finanszírozásának alapját képező forgóeszkö­zök közgazdasági-, pénzügyi- és számviteli sajátosságait, továbbá a forgóeszközök főbb csoportjaival kapcsolatos döntési kérdéseket, és a döntések értékelésénél használatos egyszerűbb módszereket, modelleket tartalmazza.

Adatok
Raktári kód:
719740
ISBN:
9789636383800
EAN:
9789636383800
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
168
Méret [mm]:
168 x 238 x 8
Tömeg [g]:
285
Hozzászólások