Nincs engedélyezve a javascript.
Történelem IV. forrásgyűjtemény
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Jelenleg nem rendelhető
590 helyett
502 Ft
15 %
Kötetünk nem klasszikus értelemben vett történelmi források tára. Nem primer és szekunder források gyűjteménye, hanem az ismeretszerzés lehetséges útjait bemutató gyűjtemény. Az alkotók véleménye, hogy az emberiség történetének megismeréséhez, vagy akár napjaink történéseinek megértéséhez nem elegendő az adatok, kommentárok, feldolgozások szűrés és szelektálás nélküli elsajátítása.
Leírás a könyvről

Kötetünk nem klasszikus értelemben vett történelmi források tára. Nem primer és szekunder források gyűjteménye, hanem az ismeretszerzés lehetséges útjait bemutató gyűjtemény. Az alkotók véleménye, hogy az emberiség történetének megismeréséhez, vagy akár napjaink történéseinek megértéséhez nem elegendő az adatok, kommentárok, feldolgozások szűrés és szelektálás nélküli elsajátítása. Sokkal inkább szükséges azon képességek megszerzése, amelyek segítségével készségszintűvé válik az információszerzés, az információszűrés, az összefüggések felfedezése.
A forrásgyűjtemény teljes mértékben lefedi az érettségiben szereplő tematikát, ráadásul olya módon, hogy többféle aspektusból közelítve, többféle forrásfájlt felhasználva, kérdések, feladatok segítségével történik az egyes témák feldolgozása.

Adatok
Raktári kód:
146891
ISBN:
9631640493
EAN:
9631640493009
Megjelenés:
2007.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
284
Méret [mm]:
202 x 285 x 16
Tömeg [g]:
540
Hozzászólások