Nincs engedélyezve a javascript.
Válság és megújulás
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

Válság és megújulás

Siva nevető tánca

Jelenleg nem rendelhető
2 800 helyett
2 380 Ft
15 %
Popper Péter e kötetében a különböző kultúrkörökben - leginkább a magyarban - megjelenő társadalmi és magánéleti krízisek okait kutatja. Nem direkt módon elemez, a válság és a depresszió legyőzése érdekében az ember belső lelki építkezéséről elmélkedik és ír. Ahogy eddigi kötetében megszokhattuk, most is komoly idézeteket, példákat alkalmaz célja illusztrálásához.
Leírás a könyvről

Popper Péter e kötetében a különböző kultúrkörökben - leginkább a magyarban - megjelenő társadalmi és magánéleti krízisek okait kutatja. Nem direkt módon elemez, a válság és a depresszió legyőzése érdekében az ember belső lelki építkezéséről elmélkedik és ír. Ahogy eddigi kötetében megszokhattuk, most is komoly idézeteket, példákat alkalmaz célja illusztrálásához.A szerző írja könyvéről:

Ami él, mozgásban van. A történelem, a társadalom is. A lényeg: Nincs olyan inga, amelyik csak az egyik irányban leng ki. Testileg, lelkileg, társadalmilag nagy események váltogatják egymást. Ne ítélkezz túl korán, hogy jók-e, vagy rosszak! Pusztulás és újraszületés ugyanaz a folyamat. Az új eljöveteléhez a réginek meg kell semmisülnie. És ez sokszor fájdalmas, ijesztő megrázkódtatás, egyéni sorsunkban és kollektív életünkben is.

Ennek ellenére ne ess pánikba, mert ez csak rontja a helyzeteket. A kiváró nyugalom megőrzése lenne az ideális, a legnagyobb zűrzavarban is.

Csakhát érzékeny és önmagunkat féltő lények vagyunk. Tehetünk magunkért valamit válságok idején? Ebben próbálnak segíteni ezek a tanulmányok. Talán nem adhatnak sokat, de a bajban a legkisebb kapaszkodó is hasznos és megnyugtató lehet.

Adatok
Raktári kód:
147940
ISBN:
9632480848
EAN:
9789632480848
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
200
Méret [mm]:
128 x 182 x 21
Tömeg [g]:
280
Hozzászólások
 
Hasonló termékek