Nincs engedélyezve a javascript.
Társalgási témák az angol érettségi és felvételi nyelvvizsgára
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

Társalgási témák az angol érettségi és felvételi nyelvvizsgára

Jelenleg nem rendelhető
1 890 helyett
1 607 Ft
15 %
E nyelvkönyv segítséget kíván nyújtani az érettségire, a főiskolák és egyetemek felvételi vizsgáira, valamint az állami nyelvvizsgákra készülőknek. A benne feldolgozott 19 témakör ezen vizsgák anyagát képezik. Minden egyes témához legalább három, esetenként nagy vagy öt különböző nehézségi fokú szöveg tartozik.
Leírás a könyvről

E nyelvkönyv segítséget kíván nyújtani az érettségire, a főiskolák és egyetemek felvételi vizsgáira, valamint az állami nyelvvizsgákra készülőknek. A benne feldolgozott 19 témakör ezen vizsgák anyagát képezik. Minden egyes témához legalább három, esetenként nagy vagy öt különböző nehézségi fokú szöveg tartozik. Az A-val jelzett szövegek az érettségire, a B, C, D és E szövegek a felvételire illetve a nyelvvizsgákra készülők számára íródtak. A legtöbb témakörhöz szituációs párbeszédek is tartoznak. Az egyes témakörök "Basic Vocabulary" című fejezetében találhatók azok a szavak és kifejezések, amelyek az adott téma alapszókincsét képezik. Ezek elsajátítása minden szinten ajánlott. Bizonyos szavak ismétlődése az egyes témakörökben nem a véletlen vagy éppen szerzői hanyagság műve, hanem részben a mélyebb bevésést, részben pedig annak tudatosítását szolgálja, hogy ugyanazon szó többféle jelentésben, illetve témakörben is előfordulhat.
A felvételi vizsgákon a jelöltnek az angolszász irodalomban való jártasságáról is számot kell adnia, ezért a könyv utolsó harminc oldala rövid áttekintést ad az angol és az amerikai irodalom nagy korszakairól, kiemelkedő alkotóiról. (a Szerző)

Adatok
Raktári kód:
146780
EAN:
9789639092460
Megjelenés:
1994.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
176
Méret [mm]:
203 x 294 x 8
Tömeg [g]:
400
Hozzászólások