Nincs engedélyezve a javascript.
Tippi Afrikában
Olvastam
Kedvenc könyvem

Tippi Afrikában

A kislány, aki ért az állatok nyelvén

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 850 helyett
2 888 Ft
-25 %
Tippi igazán különleges világban él: egész gyerekkorát afrikai állatok között töltötte és hamar megtanulta, miként érthet szót velük. Szülei, akik mindketten hivatásos fotográfusok, legszebb fényképeiket válogatták ki ebbe a könyvbe. Tippi mindegyik képről mesél nekünk egy kicsit: a maga gyermekien naiv, mégis megejtően bölcs módján elmondja, miféle izgalmas kalandokat élt át…
Leírás a könyvről

Tippi igazán különleges világban él: testvérének számít Albu, az elefánt, a legöregebb barátja egy kaméleon, név szerint Leon, sőt maga Jimbeam, a veszedelmes párduc is a pajtásául szegődött. Tippi egész gyerekkorát afrikai állatok között töltötte: oroszlánok, elefántok, gazellák, zebrák, páviánok és kígyók voltak a játszótársai, és ő hamar megtanulta, miként érthet szót velük. Szülei, akik mindketten hivatásos fotográfusok, legszebb fényképeiket válogatták ki ebbe a könyvbe.

Tippi mindegyik képről mesél nekünk egy kicsit: a maga gyermekien naiv, mégis megejtően bölcs módján elmondja, miféle izgalmas kalandokat élt át a vadállatok birodalmában.

Adatok
Raktári kód:
160963
ISBN:
9638624205
EAN:
9789639547407
Eredeti megnevezés:
Tippi - Mon livre d'Afrique
Megjelenés:
2002.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
146
Méret [mm]:
250 x 270 x 15
Tömeg [g]:
940
Hozzászólások