Nincs engedélyezve a javascript.
Tizenkét pokoli történet
Elolvastam
Tetszik
Nem rendelhető
1 299 Ft
3+2
A nagy sikerre való tekintettel most újra megjelent a Pokoli Történetek - Angyali Történetek sorozat valamennyi kötete. A Pulitzer-emlékdíjas Vujity Tvrtko a tőle megszokott, hihetetlenül izgalmas, olykor könnyfakasztó vagy éppen mulatságos történeteket mutat be lebilincselő sorozatában. E kötet segítségével keresztül-kasul beutazhatják a Földet, Tatárföldtől Illocskáig, Csernobiltól Amerikáig.
Leírás a könyvről

A nagy sikerre való tekintettel most újra megjelent a Pokoli Történetek - Angyali Történetek sorozat valamennyi kötete.

A Pulitzer-emlékdíjas Vujity Tvrtko a tőle megszokott, hihetetlenül izgalmas, olykor könnyfakasztó vagy éppen mulatságos történeteket mutat be lebilincselő sorozatában.

- Megismerhetik az elsüllyesztett falu történetét, a faluét, amelyre a diktátor ráengedett egy tavat. A házak a tó mélyére kerültek, a vízből csak a templomtornyok emelkednek ki.

- Eljuthatnak Európa utolsó lepratelepére, a csernobili szarkofág tövébe, a világ egyik legnagyobb, lakatlan városába.

- És a végén jön Tvrtko életének legfontosabb története, amely nem egy riport, nem egy film; a világ utolsó hadifoglyának hazatérése megváltoztatta a riporter egész életét.

A Tizenkét pokoli történet segítségével keresztül-kasul beutazhatják a Földet, Tatárföldtől Illocskáig, Csernobiltól Amerikáig.

Vujity Tvrtko torokszorító vagy éppen mosolyra fakasztó történetekkel várja önöket.

Adatok
Raktári kód:
736770
ISBN:
9633574539
EAN:
9789633574539
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
272
Méret [mm]:
135 x 208 x 17
Tömeg [g]:
220
Hozzászólások