Nincs engedélyezve a javascript.
Tökéletes válás
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 500 helyett
1 875 Ft
25 %
Ha a szülők karriert építenek, és csak a munkájuknak élnek ilyen esetben nincs idejük egymásra, sem a gyermekükre. Így ennek előbb-utóbb válás a vége. De egy válás, legyen akármilyen tökéletes, nyomot hagy mindenkin. Elsősorban a gyereken…
Leírás a könyvről

Tommy Burrows előkelő, drága magán középiskolába jár New Yorkban. Szülei három éve váltak el. Tökéletes válás volt, egy szépen indult házasság szomorú vége. Mindkét szülő egész embert kívánó karriert futott be. Most, hogy Tommy érettségizni fog, az iskolai tanácsadó segítségével dönteni kell a továbbtanulásáról. Sikerül egy elegáns, de nem igazán erős főiskolát kiválasztani, fel is veszik, de az első félév végén a főiskolai rendész elkapja egy doboz sörrel. Mivel ez bűncselekmény, 21 éves kora előtt tilos lenne alkoholt fogyasztania, a főiskolai tanács elé kerül az ügy. Ők példát akarnak statuálni: Tommy olyan büntetést kap. Miután sikeresen letette a vizsgáit, Tommy otthagyja a főiskolát.

Ez majdnem romba dönti szülei életét. A szülők kénytelenek szembenézni vele: akármilyen tökéletes volt a válás, a gyerekük életét akkor is feldúlta. Hogyan birkóznak meg a felelősséggel? Sikerül-e Tommynak megtalálni a helyét a felnőttek világában, rátalál-e saját útjára, miután annyi ideig igyekezett megfelelni szülei elvárásainak?

Adatok
Raktári kód:
185820
ISBN:
9630780763
EAN:
9789630780766
Eredeti megnevezés:
A Perfect Divorce
Megjelenés:
2006.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
488
Méret [mm]:
128 x 187 x 31
Tömeg [g]:
500
Hozzászólások
 

Szerző

Avery Corman
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk