Nincs engedélyezve a javascript.
Ferenc pápa füveskönyve
Elolvastam
Tetszik

Ferenc pápa füveskönyve

Mindennapi gondolatok

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 590 Ft
3+2
Ebben a kis kötetben Ferenc pápa összegyűjtött gondolatai olvashatók a világ legkülönbözőbb dolgairól - a focitól a tangón át az eutanáziáig. Hívő és ateista, szegény és jómódú, mindenki találhat benne megfontolandót.
Leírás a könyvről

Amikor 2013 márciusában Jorge Mario Bergoglio argentin bíborost megválasztották a Katolikus Egyház új pápájának, a világot nemcsak az foglalkoztatta, mit tesz majd pápaként, hanem az is, hogy korábban hogyan élt, és miképpen nyilatkozott meg.

Ferenc pápa úgy él, ahogyan a szószékről beszél, és ezzel kivívta az egész világ elismerését és csodálatát. Amikor kinevezték Buenos Aires bíborosának, szerény, egyszobás lakást választott, ahol maga készítette a vacsorát, és busszal járt munkába.

Ferenc pápa igen rövid idő alatt belopta magát minden katolikus szívébe, megerősítette őket hitükben és életszeretetükben.Ebben a kis kötetben összegyűjtött gondolatai olvashatók a világ legkülönbözőbb dolgairól - a focitól a tangón át az eutanáziáig. Hívő és ateista, szegény és jómódú, mindenki találhat benne megfontolandót.Fordította: Pál FerencOlvasson bele: Részlet a könyvből

Adatok
Raktári kód:
732789
ISBN:
9630796859
EAN:
9789630796859
Eredeti megnevezés:
Pope Francis in His Own Words
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
128
Méret [mm]:
140 x 220 x 15
Tömeg [g]:
270
Hozzászólások