Nincs engedélyezve a javascript.
Varázsló és üveg
Elolvastam
Tetszik

Varázsló és üveg

A Setét Torony 4. kötet

Sorozat:
Nem rendelhető
2 200 helyett
1 870 Ft
3+2
Roland felfedi társai előtt a múltját, így megtudjuk, miért kellett idő előtt elhagynia atyái földjét, Gileádot, s milyen küldetéssel érkezett Alain és Cuthbert barátjával a Külső Ívbe. Hőseink útja azonban itt nem ér véget, céljuk a távolban magasodó, égbe nyúló tornyú, rejtelmes üvegpalota. Talán meglelték a Setét Tornyot?
Leírás a könyvről

Roland és hűséges barátai sikeresen megküzdöttek Blaine-nel, a Monóval. Egy valaha civilizált, ám mostanra elpusztult városban szálltak le a bomlott számítógépagyú egysínű vasútról. Roland elérkezettnek látja az időt, hogy pihenőjük közben elmesélje társainak múltját. Megtudjuk, miért kellett idő előtt elhagynia atyái földjét, Gileádot, s milyen küldetéssel érkezett Alain és Cuthbert barátjával a Külső Ívbe. Itt ismerte meg a gyönyörű és bátor Susan Delgadót, s egy csodaszép, szenvedélyes, ám tragikus szerelem története tárul elénk.

A pihenő végeztével hőseink ismét útnak indulnak; céljuk a távolban magasodó, égbe nyúló tornyú, rejtelmes üvegpalota. Talán meglelték a Setét Tornyot?Stephen King sorozatának negyedik kötete - a korábbiakhoz hasonlóan - izgalmakban, kalandokban, érzelmekben bővelkedő, lebilincselő olvasmány.

Adatok
Raktári kód:
116600
ISBN:
9630766809
EAN:
9789630776615
Eredeti megnevezés:
The Dark Tower IV. Wizard and Glass
Megjelenés:
2000.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
904
Méret [mm]:
123 x 200 x 33
Tömeg [g]:
550
Hozzászólások