Nincs engedélyezve a javascript.
Zorka-mesék
Olvastam
Kedvenc könyvem

Zorka-mesék

Egy kislány szemével a világ

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
2 249 Ft
-25 %
Az ötéves Zorka bájos és hiteles gyermekhangja az óvodás korosztály mindennapi tapasztalatait jeleníti meg, és mindnyájunk számára oly ismerős élethelyzeteket ábrázol finom humorral fűszerezve. Kisgyermekes szülőkként pedig mosolyogva ismerhetünk magunkra a felnőtt szereplőkben.
Leírás a könyvről

Van az égben telefon? Vajon tényleg hatni fog a gyógyító puszi? Meghívhatom a fodrász nénit a szülinapi zsúromra? Milyen titkomat cserélhetném el?

Az ötéves Zorka számára az élet csupa kérdés, csupa kaland. A világ tele van felfedezésre, megismerésre váró részletekkel, még szerencse, hogy mindig számíthat az örökké dalos kedvű anyukájára, a folyton tréfára kész apukájára és az őt mindenben utánzó öccsére, Bercire. Bájos és hiteles gyermekhangja a kislányok és kisfiúk mindennapi tapasztalatait jeleníti meg, és mindnyájunk számára oly ismerős élethelyzeteket ábrázol finom humorral fűszerezve. Kisgyermekes szülőkként pedig mosolyogva ismerhetünk magunkra a felnőtt szereplőkben.Mikola Péter jól ismeri a gyermeki lelket és világlátást, évtizedek óta tart nagy sikerű zenés műsorokat, foglalkozásokat, melyek során közönségét bevonva valódi játszópajtásává válik. Öt gyermeklemeze és egy mesekönyve jelent meg eddig.A kötetet Steiner Lídia illusztrálta.A Könyvjelző magazin 2014. áprilisi számában megjelent cikk: "Szabadon kezelem az eszközöket"A Könyvjelző magazin 2014. májusi számában megjelent cikk: Játék és őszinte figyelem

Adatok
Raktári kód:
735415
ISBN:
9633571774
EAN:
9789633571774
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
112
Méret [mm]:
215 x 233 x 15
Tömeg [g]:
560
Hozzászólások