Nincs engedélyezve a javascript.
A Moobius és a Kreatívjáték közös gyereknapi ajándéka

A Moobius és a Kreatívjáték közös gyereknapi ajándéka

Nálunk ebben a hónapban minden nap gyereknap!


Ha 2023. május 1. és május 31. között vásárolsz a Moobius online könyváruház és könyves közösségi tér felületén, megajándékozunk egy Kreatívjáték kuponfüzettel!


Kisgyermekektől a nagyobbacskákig mindenkit megajándékozunk, hiszen a bébijátékoktól kezdve az iskolai kellékekig 7 különféle termékcsoportra válthatod be gyereknapi kedvezményeinket, egészen 2023. augusztus 31-ig! Keresd a Kreatívjáték kuponfüzetét a Moobius megrendelésed dobozában!

gomb1_20-1.jpg
partner_aloldal_jatek_jatek1_1.jpg

A Kreatívjáték csapata nap mint nap arra törekszik, hogy az etikus kereskedői kultúra és a magas színvonal keresztmetszetét nyújtva mutassa meg neked azokat a kiváló minőségű, értékes és sokoldalú játékokat, amiket ők maguk is szívesen a gyermekeik kezébe adnának.

Fontos, hogy fontos vagy!

A Kreatívjáték a nagykereskedelmi versenytársakkal szemben olyan prémium márkák mellett tette le a voksát, amelyekben az oldal működtetői személyesen hisznek. Itt úgy bánnak veled, mint egy baráttal. A Kreatívjáték csapatának fontos, hogy te is fontosnak érezd magad, és megkapd azokat a neked és gyermekednek szóló ajánlatokat, amiket épp keresel. Gyerekekkel az élet nem más, mint folyamatos változás, életkor és személyiség szerint megújuló igényekkel. A Kreatívjáték hisz a játékos tanulásban, és figyel arra, hogy egy gyereket mindig a korának megfelelő, inspiráló játékok vegyenek körül.

Oldalukon számos kategóriában várnak a régi klasszikusok és a folyamatosan érkező újdonságok. Minden, ami a fejlődéshez szükséges, megtalálható a Kreatívjáték termékeiben: tanítanak, fejlesztenek, mosolyt adnak!

partner_aloldal_jatek2.jpg