Nincs engedélyezve a javascript.
Miért érnéd be EGYETLEN könyvújdonsággal?

Miért érnéd be EGYETLEN könyvújdonsággal?

A Moobius tematikus könyvcsomagok segítségével egy csapásra három újdonsággal bővítheted a könyvespolcodat mindössze 6999 Ft-ért!

Csak válaszd ki a kedvenc kategóriádat, és tedd a három kijelölt könyvet a kosaradba, így aktiválva a kedvezményt!*


* Az ajánlat a készlet erejéig, de legkésőbb 09. 30-ig érvényes, más kedvezményekkel és kuponajánlatokkal nem összevonható.

A kedvezmény kizárólag a Moobius által meghatározott könyvekre, könyvcsomagokra vonatkozik, más kategóriák és más könyvújdonságok esetén nem érvényes. A kedvezmény mindig 3 könyv vásárlása esetén aktiválódik, az egyes könyvcsomagok tartalma nem variálható és nem összevonható. Ha a három a könyvcsomagba tartozó köteten felül más termékeket is teszel a kosaradba, azok az eredeti áron kerülnek elszámolásra.


Romantikus könyvcsomag

Ha a szívmelengető történetek a kedvenceid, válaszd a következő három könyvet 12 397 Ft helyett most csak 6 999 Ft-ért!

Idén minden más lesz

Idén minden más lesz

Cathy Kelly
Cartaphilus Könyvkiadó
Három nő. Három születésnap. És egy mindent megváltoztató év…
Ginger meglehetősen máshogy tervezte 30. születésnapját. A mai este az élete éjszakája lehet - vagy kész katasztrófa.
Sam annyi év próbálkozás után végre teherbe esett. Amikor a 40. születésnapja reggelén elfolyik a magzatvize, pánikba esik: a szülés egy dolog, de hogyan válik belőle anya?
Szellemfa

Szellemfa

Barbara Erskine
Alexandra Kiadó (A), 2020.
Ruth hosszú évek után tér vissza szülővárosába, Edinburghba. A középkorú nő életéből az összes biztos pont eltűnt: házassága felbomlott, otthagyta a tanári pályát, most pedig rég nem látott apja temetésére érkezik gyermekkori otthonába.
Kis francia bisztró

Kis francia bisztró

Nina George
Alexandra Kiadó (A), 2020.
Legyen már vége! - ez a legmélyebb vágya Mariannénak, a kiüresedett házasságban élő hatvanéves német nőnek, amikor meghozza élete első saját döntését, és egy párizsi utazáson a Pont Neuf-ről a Szajnába veti magát. A sors azonban másképp akarja: Mariannét megmentik. Kórházba kerül, ahol váratlanul nagy hatással van rá egy kis bretagne-i halászfalut ábrázoló kép.

Történelmi könyvcsomag

A valós események, történelmi tények alapján íródott történetek rajongói a következő három könyvet 13 997 Ft helyett most csupán 6 999 Ft-ért szerezhetik meg!

Az auschwitzi könyvtáros

Az auschwitzi könyvtáros

Antonio Iturbe
Alexandra Kiadó (A), 2020.
Dita 14 éves, amikor a prágai Terezín gettóból családjával együtt Auschwitzba hurcolják. Amikor a gyerekbarakk zsidó parancsnoka, Fredy Hirsch megkérdezi, vállalná-e az őrök háta mögött becsempészett nyolc könyv őrzését, a lány igent mond. Így lesz Dita a világ legkisebb könyvtárának könyvtárosa Auschwitzban.
Nő fehér kimonóban

Nő fehér kimonóban

Ana Johns
Alexandra Kiadó (A), 2020.
A 17 éves Naoko szomorú jövő elé néz az 1950-es évek Japánjában: szülei feleségül akarják adni édesapja egyik üzlettársának fiához, hogy ezzel biztosítsák a család társadalmi pozícióját. Nagyratörő terveik azonban dugába dőlnek, amikor kiderül, lányuk gyermeket vár titkos szerelmétől, egy amerikai tengerésztől.
Az elátkozott föld

Az elátkozott föld

Juan Francisco Ferrándiz
Alexandra Kiadó (A), 2020.05.27.
Barcelona, 9. század. Az egykor szebb napokat látott város az összeomlás szélén álló Szent Római Birodalom határán, mindenkitől elfeledve senyved a véres belháborúba süllyedt nemesség alatt, és tűri a szaracénok sorozatos támadásait. Az Isten háta mögötti vidékről birodalomszerte sötét történetek terjengenek.

Krimi-thriller könyvcsomag

Szereted a borzongást, az izgalmas történeteket? Válaszd a krimi-thriller könyvcsomag három újdonságát 12 997 Ft helyett most csak 6 999 Ft-ért!

Az Intézet

Az Intézet

Stephen King
Európa Könyvkiadó
Az éjszaka közepén Luke Ellis szüleit brutálisan meggyilkolják a saját házukban, őt pedig elrabolják. Másnap Luke egy intézetben ébred egy ugyanolyan szobában, mint a sajátja, mellette pedig hasonló szobák nyílnak, bennük hasonló fiúkkal és lányokkal: mindannyian különleges természetfeletti képességekkel rendelkeznek.
Rémember

Rémember

Frank Goldammer
Európa Könyvkiadó, 2020.07.10.
Drezda, 1944–45. Az ínséget szenvedő lakosságot megviselik az elhúzódó háborús állapotok, özönlenek a városba a menekültek, mindennaposak a bombariadók. Egy nap brutálisan összevagdalt nő holttestéhez hívatják Max Heller felügyelőt. Egykettőre elterjed a szóbeszéd: az éjszakánként a légiriadók alatt az utcákon kószáló „Rémember” volt a tettes.
Gyönyörű idegenek

Gyönyörű idegenek

Elizabeth Klehfoth
Alexandra Kiadó (A)
Vajon hova tűnhetett Grace Fairchild, a gazdag ingatlanmágnás, Allister Calloway felesége? Miért hagyja hátra egy jómódú, gyönyörű fiatalasszony csodás otthonát és két kicsi gyermekét? Egyáltalán: önként távozott, vagy valami szörnyűség történt a család tóparti házában? A tizenhét éves Charlie egész eddigi életét ezekkel a megválaszolatlan kérdésekkel töltötte.

Szépirodalmi könyvcsomag

Mély mondanivaló, jellegzetes írásmód, napokig velünk maradó olvasásélmény - ugye te is rajongsz a szépirodalomért? A következő három szépirodalmi újdonságunk 12 197 Ft helyett most pusztán 6 999 Ft-ért lehet a tiéd.

A cégvezető

A cégvezető

Háy János
Európa Könyvkiadó, 2020.09.15.
A cégvezető azt hitte, isten lábát fogja meg, amikor lapátra tette a régi feleségét, és beválasztott egy új nőt. Ő az, aki mindig helyes döntést hozott, ő az, aki mindig jókor volt jó helyen. Elindult a gyarapodás útján. Ingatlanbefektetések, gazdasági tanácsadás, irodaépületek. Mindig tudta, mit kell lépni, hogyan kell a céget a növekedés útján tartani.
Újjászületés

Újjászületés

Margaret Mazzantini
Cartaphilus Könyvkiadó, 2020.
"Csak egyszer kérdezte meg, hogyan született. Harmadik általánosba járt, egy házi feladathoz kellett. Papírragasztóval egy kartonlapra ragasztottuk az újszülöttkori fényképét. "Mit írjak oda, anyu?" Le kellett írnia a születése történetét, és természetesen engem faggatott. Felálltam, kinyitottam a hűtőt, kivettem egy szelet húst.
Az igazi élet

Az igazi élet

Adeline Dieudonné
Európa Könyvkiadó, 2020.08.30.
"Odahaza négy szobánk volt. Az enyém, a Gilles nevű öcsémé, a szüleimé és a döglött állatoké.” Ebből az életből próbál menekülni a regény elbeszélője, a természettudományok iránt rajongó, különleges tehetségű tízéves kislány. Apja szenvedélyes vadász, és maga is könyörtelen ragadozó. Anyja jelentéktelen, rettegő „amőba”, kiszolgáltatva férje rendszeres fizikai és verbális bántalmazásának.