Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2020. február 15.
5 romantikus könyv, amit ne hagyj ki a szerelmesek hétvégéjén!

5 romantikus könyv, amit ne hagyj ki a szerelmesek hétvégéjén!

Könyvajánló

Vannak, akik odavannak érte, s vannak, akik ki nem állhatják. Egy biztos: Valentin-napon minden a szerelem, a szeretet körül forog. Szeretni azonban nem csak egyféleképpen lehet – ez az érzés mindenkinek mást jelent, mindenkiben más emlékeket ébreszt. A Moobius összegyűjtött neked 5 különleges olvasmányt, amelyek különböző szempontokból mutatják be a legszebb érzéseket. Vesd hát bele magad a romantikába! Hiszen Valentin-napon senki sem szólhat meg érte…

Kit, miért, hogyan szeretünk?
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Kit, miért, hogyan szeretünk?

Laura Mucha
Alexandra Kiadó (A), 2020.01.31.
A legtöbb ember fél nyíltan és őszintén beszélni a szerelmi életéről. Nekik szól a Kit, miért, hogyan szeretünk? Laura Mucha nagy sikerű könyve a legújabb tudományos tényeken alapul, amit több száz ember személyes története tesz átélhetővé és emberközelivé.

„Sokkal jobb és hasznosabb, mint az én filmem. Laura Mucha bebizonyította, hogy a szerelem tényleg körülvesz minket.” (Richard Curtis, az Igazából szerelem című film forgatókönyvírója)

Légvárak és régiségek
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Légvárak és régiségek

Milly Johnson
Pioneer Books
Van amikor egy halálközeli élmény ad egérutat a boldogsághoz
Lewis Harley menő befektetési bankár, ám egy szívroham rádöbbenti, hogy többet akar az élettől, így felépülése után belevág régi álma megvalósításába, és régiségboltot nyit.

„Minden alkalommal, amikor felfedezel egy új Milly-könyvet, olyan, mintha egy fazék aranyra bukkannál. Ez a drágakő sem kivétel: nevetés, dráma, romantika és bőséges szórakozás - nincs semmi ebben a regényben, amit ne lehetne szeretni!” (Heat)

Mióta megszerettelek

Mióta megszerettelek

Jojo Moyes
Cartaphilus Könyvkiadó, 2019.
Carta Light
A trilógia világszerte milliók által várt újabb kötetében tovább folytatódik a hatalmas sikert aratott Mielőtt megismertelek című regényben bemutatott Lou Clark története.

„Jojo könyvének őszintesége, humora és empátiája megmelengette a szívemet. Kihagyhatatlan!” (Emilia Clarke)

Elveszett levelek
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Elveszett levelek

Sarah Mitchell
Alexandra Kiadó (A), 2019.
A negyvenes évei elején járó Marthának édesapja váratlan halála után nem csak a gyásszal kell megküzdenie. Apja utolsó éveiben emlékiratain dolgozott, és amikor Martha a csonkán maradt szöveg alapján nyomozásba kezd, egyre több kérdést - és egyre kevesebb választ - talál.

„Egy édesanya bármit kibír és bármire képes, ha gyereke védelmezéséről van szó. Ez a regény megmutatja azt, hogy a háború nem csak a csatamezőkön zajlott, hanem az otthonokban is...” (Könyvmoly.com)

Gyógyíts meg!
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Gyógyíts meg!

Lexi Ryan
Pioneer Books, 2019.
"Ha összetörsz, megmentelek…" Még csak huszonegy éves vagyok, de már selejtes áru lettem. Mindenki ribancnak tart. Csődtömeg vagyok. Amióta az eszemet tudom, én vagyok a tökéletes családom fekete báránya. Lefújtam az esküvőmet William Bailey-vel, az egyetlen férfival, aki úgy gondolta, hogy érdemes törődni velem.

„Sokkal, de sokkal több volt ebben a könyvben, mint amire számítottam. Több titok, több sérelem, több fájdalom volt eltemetve a múltban, mint amire fel voltam készülve. Sokkal mélyebben érintett a könyv, mint gondoltam volna.” (Olvasói vélemény)