Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
január 24.
70 recept a tévéből egyenesen az asztalodra

70 recept a tévéből egyenesen az asztalodra

Friss megjelenés

„Mi egyesíti az embereket? A hadsereg? Az arany? A zászlók? A történetek. Nincs erősebb a világon egy jó történetnél.”   -   (Tyrion Lannister, Trónok harca)

Amikor Odüsszeusz hosszú bolyongás után a phaiákok szigetére vetődött, a király nagy lakomát rendezett a sokat tűrt vendég tiszteletére, és gyorsan előkeríttette Démodokoszt, az énekmondót, aki elmesélt egy történetet az összegyűlteknek. Vajon mi a tanulság? Már az ókori görögök is tudták, hogy nincs jobb módszer az emberek összekovácsolására, mint enni egyet közösen, és meghallgatni egy történetet, ami mindenki számára kedves.

Pontosan ezt az élményt szeretné megadni nekünk a Netflix. Eddig csak történetekkel kedveskedtek, de idén felcsaptak szakácsnak is. Íme: Démodokosz már főz is éneklés közben! 

 

A hivatalos Netflix szakácskönyv ínycsiklandozó fogásokkal kínál bennünket, melyek mindegyike egy történetet foglal magába. Miközben a Narcost nézzük, elkortyolgathatunk egy finom mexikói Michelada koktélt; ehetünk üveghagyma-karikát, amíg Benoit Blanc megfejti Az üveghagyma rejtélyét; és konkrétan részt vehetünk egy teapartin a Bridgerton családdal! Kedvenc filmjeink és sorozataink új dimenzióval gazdagodnak, hiszen már ízük is van! Nem utolsósorban ez egy igazán tökéletes kifogás arra, hogy barátainkkal rendezzünk egy újabb Stranger Things-maratont…

A hivatalos Netflix-szakácskönyv

A hivatalos Netflix-szakácskönyv

70 recept a tévéből egyenesen az asztalodra

Anna Painter
Alexandra Kiadó (A), 2023.11.30.
Távirányítót a kézbe, és irány a konyha!
Akár az Ozark, A konyhafőnök asztaláról (Chef's Table), az Emily Párizsban, vagy a Nyerd meg az életed (Squid Game) rajongója vagy, A hivatalos Netflix szakácskönyvben garantáltan találsz olyan receptet, amely kedvenc netflixes filmed, sorozatod, illetve műsorod világába, vagy annak kulisszái mögé repít el.

„Örülök, hogy egy hirtelen megérzésből megvettem. A receptek szórakoztatóak, és tényleg a kedvenc sorozataimból vannak (vagy néhány esetben azok előtt tisztelegnek).”  -   (Amazon, olvasói vélemény)