Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2022. január 10.
A Billy Summerst 2021 legjobb könyvei közé választotta az Apple!

A Billy Summerst 2021 legjobb könyvei közé választotta az Apple!

A könyves világ hírei

Ismét elérkeztünk az év végéhez, ezáltal az éves toplisták időszakához is. Az Amazonhoz hasonlóan idén az Apple Books is kiválogatta a 20 legjobbnak ítélt könyvet, amelyek között Stephen King legújabb thrillere, a Billy Summers is helyet kapott – tudtuk meg az író hivatalos oldaláról.

A regény névadója, Billy, bérgyilkos, méghozzá a legjobb a szakmában. Kitüntetett iraki háborús veterán, és a világ legjobb mesterlövészei közé tartozik, ráadásul egy Houdini, ha arról van szó, hogy a munka elvégzése után fel kell szívódni. Erkölcsi kódexe szerint csak az igazán rossz emberekre vadászik.

Billy végleg ki akar szállni, előbb azonban még vár rá egy utolsó munka. Ugyan mi sülhetne el rosszul? Hát persze, hogy minden.

És miközben Billy megpróbálja összerakni szétesett világát, megmenti a fiatal Alice-t is, akivel végül együtt indulnak megbosszulni egy rendkívül gonosz ember bűneit.

Ez a látványos, letehetetlen regény részben háborús történet, részben óda a kisvárosi Amerikához és az ott élő emberekhez, ráadásul a King-féle regényirodalom egyik leglenyűgözőbb és legmeglepőbb duóját mutatja be. Regény a szeretetről, szerencséről, sorsról és egy olyan összetett hősről, aki mindössze egy utolsó lövésre van a megváltástól.

Billy Summers

Billy Summers

Stephen King
Európa Könyvkiadó, 2021.11.25.
Egy rendes fickó rossz munkakörben. Billy Summers bérgyilkos, a legjobb a szakmájában. Kitüntetett iraki háborús veterán, a világ legjobb mesterlövészei közé tartozik. Munka után viszont felszívódik. Erkölcsi kódexe szerint csak az igazán rossz emberekre vadászik. Billy végleg ki akar szállni, előbb azonban vár még rá egy utolsó munka.

Sajnos az Apple Books teljes éves toplistája csak az Egyesült Államok területén érhető el.