Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2022. május 7.
A függöny legördült, de a dráma csak most kezdődik

A függöny legördült, de a dráma csak most kezdődik

Előrendelhető újdonság

Előrendelhető Muna Shehadi legújabb romantikus trilógiájának, A szerencse lányainak első kötete, a Bizalmas hazugságok.

A családi titkokat rejtegető izgalmas történet egy híres házaspár három lányáról szól, akik mindig azt hitték, hogy mindent tudnak a szüleikről, a családjukról és az életükről. Viszont minden megváltozik, amikor a testvérek rátalálnak egy papírra, régi családi házuk takarítása közben, amely megkérdőjelez mindent, amit eddig hittek.

„Már az elejétől kezdve magával ragad a könyv, egyből belemerülsz a történetbe, és mielőtt feleszmélnél, már el is olvastál 150 oldalt egy ültő helyedben, és már jóval lefekvési idő után jársz.”

„Ez a könyv tele van családi titkokkal, intrikával, románccal, drámával és önfelismeréssel. Nagyon várom a trilógia második részét.”

Énekes pályafutását hátrahagyva Muna Shehadi a könyvírást választotta, ugyanis állítása szerint jobban szeretett otthon lenni egyedül egy szobában, és álmodozni, mint színpadon szerepelni, és attól félni, hogy elhibáz valamit. Gyermeke megszületése után kezdte el írni – ekkor még álnéven – első romantikus regényét a Harlequint, amelyet több tucat könyv követett.

Az írónő örömmel mesélt róla, hogy elhagyta a Közép-Nyugatot azért, hogy Maine-ben éljen, abban az államban, amelyik a szívéhez legközelebb áll. Ezt persze könnyen ki is találnák az olvasók, ha elolvasnák az összes könyvét.

Shehadi kétgyermekes családanya, egy mostohalánnyal és egy csodálatos második férjjel, aki mindent elolvas, amit felesége alkot, bár furcsállja, amikor Shehadi harmadik személyben ír magáról.

Muna Shehadi izgalmas, új regénye már előrendelhető a Cartaphilus Könyvkiadónál. Ha még többet szeretnél megtudni a történetről, íme az ismertető:

A lenyűgöző, ám labilis mozicsillag, Jillian Croft és a híres színésztanár, Daniel Braddock három lánya szerető légkörben nőtt fel, még anyjuk tragikus halála után is. Ám évekkel később a feje tetejére áll az életük, amikor rálelnek egy orvosi dokumentumra, amely szerint Jilliannek nem lehetett gyermeke.

Míg Olivia és Eve szerint ez csak félreértés lehet, a lobbanékony középső nővér, Rosalind nem hagyja annyiban a dolgot. Rosalind mindig is különcnek érezte magát magabiztos és sikeres nővérei mellett. Ha más adott neki életet, a végére jár. Nyomozása Leila Allertonhoz, egy New Jersey-i operaénekeshez vezeti, akinek színes, összetartó családját Rosalind szívesen a magáénak tudná. A családtagok először melegen üdvözlik az új szomszédot, ám a körülmények és az eltérő személyiségtípusok hamar összeütközésbe kerülnek, és az elképedt Rosalind el sem tudja képzelni, mit fognak érezni, amikor kiderül, miért is kereste fel őket valójában. Muna Shehadi három lánytestvér életét feldolgozó A szerencse lányai-trilógiája szívmelengető, érzelemdús olvasmány, ideális választás Santa Montefiore és Lucinda Riley könyveinek kedvelői számára.

Bizalmas hazugságok
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Bizalmas hazugságok

Muna Shehadi
Cartaphilus Könyvkiadó, 2022.04.25.
A szerencse lányai
A lenyűgöző, ám labilis mozicsillag, Jillian Croft és a híres színésztanár, Daniel Braddock három lánya szerető légkörben nőtt fel, még anyjuk tragikus halála után is. Ám évekkel később a feje tetejére áll az életük, amikor rálelnek egy orvosi dokumentumra, amely szerint Jilliannek nem lehetett gyermeke.