Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. június 17.
„A könyv maga a Torta és Karamell, vagyis én magam.”

„A könyv maga a Torta és Karamell, vagyis én magam.”

Friss megjelenés

Túlzás nélkül állíthatjuk: Lengyel József Magyarország legnépszerűbb esküvőitorta-készítője, akinek tortakölteményeit emberek tízezrei csodálják a közösségi média segítségével. Ám a többszörös Hungarian Wedding Awards-győztes sztárcukrász mindvégig megőrizte azt a filozófiát és a cukrászmesterség iránt érzett lelkesedést, amivel elindult ezen a látszólag cukormázas, sokszor azonban kihívásokkal teli úton. Szerinte a munkája nem boszorkányság, nem kellenek hozzá nagy dolgok, csupán tehetség, szorgalom és alázat.

József 2011 óta rendszeresen osztja meg gondolatait népszerű blogján, azonban régóta dédelgetett álma, hogy könyv formájában is összefoglalhassa azokat az élményeket, tapasztalatokat, amelyek azzá tették, aki ma. Most pedig hónapokig tartó munka gyümölcseként ez az álma valósággá vált: az Alexandra Kiadó gondozásában megjelent gyönyörű kötete, a Torta és karamell.

„Rengeteg barát, esküvői szegmensben dolgozó kolléga segítette a munkám, így összeállt az a könyv, ami igazán én vagyok, igazán összefoglalja mindazt, amit képviselni igyekszem évek óta. Ebben a kiadványban megismerhetitek azt az utat, amit végigjártam, a kezdetektől a mai napig. Tele élményekkel, emlékekkel, olyan emberek történeteivel, akik fontosak a számomra és nagy befolyással voltak az életemre. A könyv maga a Torta és Karamell, vagyis én magam” – nyilatkozta könyvéről.

Ha szereted az édességeket, amik az ízlelőbimbóid mellett a szemedet is gyönyörködtetik, és tudni szeretnéd, milyen is az élete annak, aki az esküvők varázslatos világában dolgozik, lapozz bele te is a káprázatos képekkel és szívmelengető történetekkel tarkított könyvbe – garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni! Lengyel József a könyvét Budapesten előkelő rendezvény keretein belül mutatja majd be, amelyre előzetes jelentkezés alapján követőit, olvasóit is meleg szívvel várja. Részletek hamarosan a Moobius oldalán!

Torta és karamell
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Torta és karamell

Lengyel József
Alexandra Kiadó (A), 2020.06.22.
Lengyel József még cukrásztanoncként készítette el élete első esküvői tortáját. Az azóta eltelt bő két évtizedben rengeteg minden változott körülötte: az ország egyik legnépszerűbb cukrászává vált, több tízezren követik az interneten, az általa alapított Torta és Karamell pedig már fogalommá vált. Ám a lényeg változatlan: szeretet és személyesség.