Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. december 19.
A River Cottage – Gyümölcsözön műsorvezetőjének új szakácskönyve az egészségesebb étrend felé terel minket

A River Cottage – Gyümölcsözön műsorvezetőjének új szakácskönyve az egészségesebb étrend felé terel minket

Friss megjelenés

Köztudott tény, hogy az általunk elfogyasztott étel az egyik legfontosabb tényező, amely befolyásolja egészségünket, és ezáltal az egész életünkre hatással van. A világjárvány és a téli vírusok idején minden eddiginél fontosabb, hogy tisztában legyünk azzal, mennyit számít a megfelelő ételek kiválasztása jólétünk fenntartása érdekében.

Jobbat enni, jobban élni című könyvében Hugh Fearnley-Whittingstall minden eszközt megad, hogy tartósan javíthassunk étkezési szokásainkon, és ezáltal életünkön is.

És hogy mindez megvalósulhasson, a 100 legegészségesebb receptjét is megosztja velünk, hogy a „jobbat enni, jobban élni” ne csak üres szólam maradjon. Könyve minden egyes tanácsa megvalósítható, legyen szó a jó és rossz szénhidrátok felismeréséről, a zsírral kapcsolatos félelmeink elhagyásáról, zsigereink jól tartásáról, és hogy tudatosan döntsünk arról, mikor eszünk… és mikor tartunk szünetet.

Mindehhez olyan megnyugtató tippeket kínál, amelyek segítenek az általa átadott létfontosságú tudás alapján cselekedni. A hozzá tartozó 100 recept és azok végtelen számú variációja pedig egy életen át tartó egészséges táplálkozást tesz lehetővé.

„A receptek könnyen beilleszthetőek a mindennapi rutinba.” – Independent

Ebben az úttörő könyvben Hugh ahelyett, hogy egy trükkös, egyszeri megoldást ígérne az egészséges táplálkozás kihívásaira, az elhízási válság legmodernebb kutatásaiból származó ismereteket és tanácsokat használta fel ahhoz, hogy 7 egyszerű stratégiát dolgozzon ki, melyek teljes mértékben átalakítják étrendedet és az egészségedet.

„Ha akár csak egy apró kísértést is érzel, hogy jobban étkezz – mind a bolygó, mind a saját egészséged érdekében –, ez a könyv segíteni fog abban, hogy új irányt vehessen az életed.” – Daily Telegraph

Jobbat enni, jobban élni
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Jobbat enni, jobban élni

7 út az egészségesebb étrend felé

Hugh Fearnley-Whittingstall
Alexandra Kiadó (A), 2021.11.30.
A Jobbat enni, jobban élni lapjain Hugh Fearnley-Whittingstall mindent megad, hogy megreformálhassuk étkezéseinket, és ezáltal életünket. A 7 út mellett pedig 100 legegészségesebb receptjét is megosztja velünk, hogy a "jobbat enni, jobban élni" ne csak üres szólam maradjon.

Hugh Fearnley-Whittingstall író, műsorvezető és aktivista. Nemrégiben a BBC One-on Steph McGovern komikus mellett készített sorozatában, az Easy Ways to Live Well-ben az egészséges táplálkozásról és a jólétről alkotott elképzeléseinket vizsgálta. Emellett a Channel 4 csatornán futó sorozatai hatalmas népszerűségre tettek szert, River Cottage-könyvei pedig több díjat is begyűjtöttek, köztük a Glenfiddich Trophy-t és az Év André Simon Élelmiszerkönyve díjat. Hugh további műsorai, mint például a nagy hatású Fish Fight, BAFTA-díjat, valamint a Radio 4, az Observer és a Guild of Food Writers díjait is elnyerte. A szerző Devonban él családjával.