Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2023. március 29.
A sikeressé válás 20 alapszabálya huszonegy, önerőből meggazdagodott milliárdostól

A sikeressé válás 20 alapszabálya huszonegy, önerőből meggazdagodott milliárdostól

Könyvajánló

A sikeressé válás 20 alapszabálya huszonegy, önerőből meggazdagodott milliárdostól.

Belefáradtál már a folytonos körforgásba?
Azt kérdezed magadtól, miért van az,hogy minden igyekezeted ellenére sem jön a várt áttörés az életedben? Hogyan lehetséges, hogy egyes emberek birodalmakat építenek fel, és dollármilliárdos vagyonra tesznek szert – amiről a legtöbben csak álmodnak? Mi a titka ezeknek az önjelölt milliárdosoknak?

Ebben a könyvben ők maguk válaszolnak ezekre a kérdésekre, és feltárják a meglepő igazságot. Ismerd meg A milliárd dolláros titok című könyvet, és indulj el a rendkívüli gazdagság és siker felé vezető úton!

„Mivel a jelenlegi gazdasági helyzetben óriási a verseny, minden vállalkozónak azt ajánlom, hogy nézzen bele ebbe a szenzációs könyvbe.”

/Cao Tö-vang, kínai milliárdos, 2009-ben az Év Üzletembere/

A dollármilliárdosok a világ legritkább lényei közé tartoznak. Alig néhányan vannak a Földön, gondolkodásuk radikálisan elüt mindenki másétól – még a jóval gyakoribbnak számító milliomosokétól is. Hátterükben, szerencséjükben kell keresni sikerük titkát, vagy valami másban? Hogyan gondolkodnak, mi hajtja őket? Melyek azok a hitrendszerek, gondolkodásmódok és sikerrituálék, amelyek lehetővé tették számukra, hogy hatalmas vagyonokat teremtsenek?

A milliárd dolláros titok

A milliárd dolláros titok

Rafael Badziag
Alexandra Kiadó (A), 2023.03.23.
Rafael Badziag éveken keresztül dolgozott a világ legsikeresebb üzletembereivel, és közülük huszoneggyel készített mély, minden részletre kiterjedő interjút. A tanulságokat 20 alapszabályban fogalmazta meg, amelyek révén könyve szereplői a semmiből voltak képesek dollármilliárdokat érő birodalmakat építeni.

„Mindig is abban hittem, hogy ha az ember mer nagyot álmodni, meg is kell próbálnia megvalósítani. Ez a könyv is ezt bizonyítja. A könyvben szereplő milliárdosok – akik a világ különböző pontjain élnek – olyan álmodozók, akik nagyban gondolkodnak, de kicsiben kezdték, és soha nem adták fel. A milliárd dolláros titok című könyvben megfogalmazott 20 alapszabály minden lehetőségre rávilágít, és megmutatja a jólét felé vezető utat.”

/Jacek Walkiewicz, pszichológus, előadó, lengyel TED-előadó/

A saját jogán sikeres vállalkozó és angyalbefektető, Rafael Badziag éveken keresztül dolgozott a világ legsikeresebb üzletembereivel, és közülük huszoneggyel készített mély, minden részletre kiterjedő interjút. A tanulságokat 20 alapszabályban fogalmazta meg, amelyek révén könyve szereplői a semmiből voltak képesek dollármilliárdokat érő birodalmakat létrehozni.

„Köszönöm, Rafael! »Kötelező olvasmány«, hiszen minden évtizedben születik egy könyv, amely a legtöbbünk előtt az idáig zárt ajtókat nyitja meg, és amely megváltoztatja a meggazdagodásról, a pénzügyi sikerről és az üzletről való gondolkodásunkat. Hibátlan kutatómunka, kiváló gondolatébresztő és inspiráló könyv.”

/Dr. Albert Allen, Crofton lordja, bestsellerszerző, Emmy-díjas dokumentumfilm-társproducer, üzletember, ingatlanbefektető, filantróp/