Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
december 4.
Karácsonyi ajándékötletek a férjednek, vőlegényednek vagy pasidnak

Karácsonyi ajándékötletek a férjednek, vőlegényednek vagy pasidnak

Könyvajánló

Hamarosan itt a karácsony! Ha te is tanácstalan vagy, nem tudod, mit ajándékozz életed szerelmének, akkor less bele listánkba, ahol számos olyan könyvet találsz, amik biztosan lekötik majd párod figyelmét! A férfiakat igen nehéz jó ajándékkal meglepni, de egy fantasyregény, egy különleges díszdobozos album vagy egy kiváló krimi nagyszerű választás lehet. Ha a mozgás szerelmese, akkor a hollywoodi sztáredző könyve a lehető legjobb döntés lesz. Azonban ha inkább a pénzügyi világban mozog, és valódi zsonglőrként bánik a pénzzel, akkor A milliárd dolláros titok című könyvből még több hasznos információt tudhat meg a garantált pénzügyi sikerhez. Karácsonyi válogatásaink segítségével neked is megkönnyítjük a döntést! Sőt, ha tovább szeretnéd fokozni az ellazulás élményét, akkor lepd meg őt a Matias Borház minőségi boraival. Könyv- és borválogatásunkban számos olyan párosítást találsz, ahol ez a kettős tökéletes kiegészítője egymásnak!

Matt Hranek: Híres férfiak & híres órák

Nehéz elhinni, de vannak férfiak, akiket teljesen hidegen hagynak az órák… szerencsére ennek a könyvnek még az ilyen csodabogarak is örülni fognak, ugyanis Hranek könyvében a fantasztikus műszaki remekművek izgalmas történetek főszereplőiként tűnnek fel. Díszdobozos, elegáns kivitele pedig igazán jó ajándék lehet kedvesednek!

Híres férfiak & híres órák
Árfelező hónap!

Híres férfiak & híres órák

Díszdobozban

Matt Hranek
Alexandra Kiadó (A), 2022.09.26.
Egy férfi és az órája között eltéphetetlen kötelék feszül
Paul Newman Rolex Daytonája, amelyet feleségétől, Joanne Woodwardtól kapott. Wally Schirra űrhajós Omega Speedmastere, az első óra a világon, amely megjárta a Holdat. Sylvester Stallone arany Submarinere, az első értékes dolog, amit megengedhetett magának.

Stephen King: Tündérmese

Stephen King elmesél egy nagy tündérmesét gyerekkorunk kedvenc tündérmeséiből. Mégis mi baj történhet? A rémtörténetek királyának újabb regénye ismét nem okoz majd csalódást…

Tündérmese

Tündérmese

Stephen King
Európa Könyvkiadó, 2023.09.20.
A legendás történetmondó, Stephen King képzelete legmélyebb kútjába merül alá ebben a varázslatos regényben. A Tündérmese kiválóan ötvözi Óz Smaragdvárosát a Grimm fivérek meséivel és az üveghegyen túl is rettegve hallgatott gótikus rémtörténetekkel. Lenyűgöző esti mese Stephen King jól ismert szórakoztató és félelmetes stílusában.

„Néhány napja fejeztem be, és még mindig gondolkodom rajta. Irigylem a férjemet, aki most éli át a kalandot!”   -   (Goodreads, olvasói vélemény)

Simon Waterson: Intelligens fitnesz

Tudod, ki edzette James Bondot, Amerika Kapitányt, Kylo Rent és Indiana Jonest? Tudod, kivel edzett hajnali háromkor a sivatagban Jake Gyllenhaal? Simon Watersonnal! Mit gondolsz, a párod is szívesen edzene vele (persze nem hajnali háromkor a sivatagban)? Ha igen, kezdésnek itt ez a könyv!

Intelligens fitnesz
Árfelező hónap!

Intelligens fitnesz

Tanuld meg a legnagyobb sztárok edzőjétől, hogyan hozhatod formába a testedet okosan!

Simon Waterson
Alexandra Kiadó (A), 2023.06.08.
Daniel Craig előszavával
Simon Waterson feladata a filmsztárok atlétává faragása. Ebből a könyvből a filmipar legkeresettebb személyi edzőjétől tanulhatjuk meg, hogyan hozzuk formába magunkat és érezzük jól magunkat a bőrünkben.
Simon ügyféllistája akár egy hollywoodi szuperprodukció stáblistájának is elmenne.

„Végül sokkal érdekesebb lett, mint gondoltam, mivel az útmutatás mellett a könyv bepillantást enged a kulisszák mögé is. A kedvencem az volt, amikor az első Amerika Kapitány rendezője mutatott neki néhány modellt, hogy megértse, milyen hasizmokat szeretne Chris Evansnak. Lol!”  -  (Goodreads, olvasói vélemény)

Rafael Badizag: A milliárd dolláros titok

Ebben a könyvben nem egy milliomos gondolatai vannak… de nem is egy milliárdosé. Hanem 21 olyan dollármilliárdosé, aki a semmiből jutott a csúcsra! A szerző ugyanis mindannyiukkal részletes interjút készített, és azok alapján megfogalmazott 20 szabályt a pénzügyi sikerhez. Ez a könyv mindenképpen jó befektetés!

A milliárd dolláros titok
Árfelező hónap!

A milliárd dolláros titok

Rafael Badziag
Alexandra Kiadó (A), 2023.03.23.
Rafael Badziag éveken keresztül dolgozott a világ legsikeresebb üzletembereivel, és közülük huszoneggyel készített mély, minden részletre kiterjedő interjút. A tanulságokat 20 alapszabályban fogalmazta meg, amelyek révén könyve szereplői a semmiből voltak képesek dollármilliárdokat érő birodalmakat építeni.

Gustaf Skördeman: Wagner

És végül egy igazi adrenalinfröccs! Skandináv krimi a javából: eszeveszett tempó, őrjítő feszültség és profin összerakott nyomozás. A Sara Nowak-trilógia záró részét áthatja a hidegháborús hangulat, és természetesen ez is ugyanolyan letehetetlen, mint az eddigi kötetek. Hát van jobb érzés, mint vérfagyasztó történeteket olvasni egy jó meleg szobában?

Wagner
Árfelező hónap!

Wagner

A múlt bűneit az idő teszi igazán halálossá

Gustaf Skördeman
Alexandra Kiadó (A), 2023.04.11.
Az egykori külügyminiszter lefejezése csak a kezdet. A svéd elitet brutális gyilkosságsorozat tartja rettegésben, a tetteseket és az indítékot mindenki csak találgatja. Az ügy az elmúlt évek során alaposan megedződött Sara Nowak nyomozónál landol.