Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2020. július 16.
A WMN Háy János és Celeste Ng könyvét ajánlja

A WMN Háy János és Celeste Ng könyvét ajánlja

Könyvajánló

A wmn magazin újságírói rendszeresen tesznek közzé könyvajánlókat, most pedig a szerkesztőség közösen összeállított egy listát, melyből kiderül, milyen könyveket ajánlanak az olvasóknak nyárra. A listára az Európa Könyvkiadó két kötete is felkerült.

Az első Háy János legújabb könyve, a Ne haragudj, véletlen volt című naplóregény.

„Koronanapló Háy módra, amelyből sokkal többet tudsz meg saját magadról, mint az íróról. Fel nem vidít majd, erre készülj fel, de ha nem ez a feltétlen cél, akkor nagyon ajánljuk. Mi már olvastuk, és nagyon szerettük!”

Ne haragudj, véletlen volt
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Ne haragudj, véletlen volt

Háy János
Európa Könyvkiadó, 2020.05.27.
Kedves olvasó, Háy János könyve ez, és róla magáról, Háy Jánosról szól. Nem a világról, hanem annak csak egy kicsiny darabjáról, úgymond, amelynek működéséért ő és csakis ő felel. Az persze, hogy ebben a szövegben saját magáról árul el Háy János mindennap valamit, megtévesztő is lehet. Járványnapló, ötlik föl benned talán a szó.

A másik könyv pedig Celeste Ng sikerkönyve, a Kis tüzek mindenütt.

„Ne a sorozattal kezdjétek, hanem a regénnyel! És utána már nem is biztos, hogy meg kell nézni a sorozatot… Olyan ez a történet, mint a forró parázs; a felszínen hömpölyög, visszafogottan, fegyelmezetten, már-már szerényen. A mélyben meg szénné éget. Pont, mint a történetnek helyszínt adó amerikai kisváros, a maszkok mögé rejtett titkaival. Szuperizgalmas és letehetetlen.”

Kis tüzek mindenütt

Kis tüzek mindenütt

Celeste Ng
Európa Könyvkiadó, 2018.11.21.
Shaker Heights. Cleveland nyugodt, virágzó külvárosa, ahol a házak színétől a szabályos keresztutakon át a lakók sikeres életéig minden tökéletesen elrendezett. Itt él Mrs. Richardson négy gyermekével és ügyvéd férjével. Elena a környék mintalakója, helyi újságíró, és legfontosabb alapelve a szabályok betartása.