Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. március 19.
Az álomcirkusz csak rád vár! Mindössze egy emléket kell feláldoznod érte…

Az álomcirkusz csak rád vár! Mindössze egy emléket kell feláldoznod érte…

Friss megjelenés

Különleges ifjúsági regény jelent meg az Alexandra Kiadó gondozásában. Lorelei Savaryn első meseregénye, Az ellopott álmok cirkusza csodálatosan elbűvölő, ugyanakkor hátborzongató olvasmány.

Öccse három évvel korábbi titokzatos eltűnése teljesen feldúlta Andrea és családja életét. A széthullóban lévő családjától és az őt gyötrő rémálmoktól menekülni vágyó lány örömmel kap az alkalmon, amikor egy titokzatos sátortábor jelenik meg az otthonuk közelében levő erdőben. Ábránd, az Álmok Földje a gondoktól való szabadulást és csodálatos álmokat ígér, mindezért cserébe pedig csak egy emléket kér Andreától. Andrea pedig pontosan tudja, melyik emlékétől szeretne megszabadulni…

A fénnyel, derűvel és valóra vált vágyálmokkal teli Ábránd mélyén azonban sötétebb álmok bújnak meg. Amikor Andrea az egyik sátorban öccse, Francis legfélelmetesebb rémálmára bukkan, rá kell döbbennie, hogy Ábránd nem a menekülést jelenti, hanem végzetes csapdát. Vajon van-e menekvés Az ellopott álmok cirkuszából Andrea és Francis számára?

A Booklist értékelése szerint „Savaryn rendhagyó története egy elbűvölő debütáló regény, telis-tele vibráló leírásokkal és valódi meglepetésekkel. Az álmok és rémálmok ábrázolása olyan élethű, hogy az olvasó úgy érzi, más világba repítik olvasás közben. A jó és a rossz törékeny egyensúlyáról szóló felkavaró elmélkedések hasznos útmutatóként szolgálnak mindenki számára, aki próbálja feldolgozni mindazt a szépséget és fájdalmat, amit a körülöttünk lévő világ kínál.”

Az ellopott álmok cirkusza angol nyelvű kiadója, a Penguin Random House bemutatóvideót is készített a könyvhöz, amely tökéletesen átadja az olvasóra váró élmény hangulatát:

Az ellopott álmok cirkusza

Az ellopott álmok cirkusza

Lorelei Savaryn
Alexandra Kiadó (A), 2021.
Öccse három évvel korábbi titokzatos eltűnése teljesen feldúlta Andrea és családja életét. A széthullóban lévő családjától és az őt gyötrő rémálmoktól menekülni vágyó lány örömmel kap az alkalmon, amikor egy titokzatos sátortábor jelenik meg az otthonuk közelében levő erdőben.