Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2022. december 25.
Az Európa Könyvkiadó karácsonyi meglepetése: a Másodvirágzás szerzőjének exkluzív novellája

Az Európa Könyvkiadó karácsonyi meglepetése: a Másodvirágzás szerzőjének exkluzív novellája

A könyves világ hírei

„Minden elolvasott történet adhat valamit. Mosolyt, jobb kedvet, szép perceket, gondolatokat, életet, utazást, internetmentességet, könnyeket. Bármit. Most a könnyeimmel küzdök, hogy van még életem.” – Olvasói vélemény – Bookline Könyvklub

Valérie Perrin Másodvirágzása kétségtelenül az év egyik legmeghatározóbb könyve volt sokunk számára. Az utóbbi évek legnagyobb példányszámban elkelt francia regényét magyarországi megjelenése előtt már 25 nyelvre fordították le, Franciaországban több mint egymillió példányt adtak el belőle, Olaszországban a 2020-as, karanténban töltött év legnépszerűbb könyve volt, és számos irodalmi díjat nyert.

A magyar olvasók Molnár Zsófia fordításában nyár óta élvezhetik ezt a gyönyörű történetet, amely a rengeteg fájdalom és a történet nyomasztó helyszíne ellenére is azt az üzenetet közvetíti, hogy a legnagyobb vihar után is eljön a szemet gyönyörködtető szivárvány. Egy lassan kibontakozó lélektani regény, amely segít elengedni a múltat, megtanít rá, hogy a legfontosabb a jelenben élni.

Másodvirágzás

Másodvirágzás

Valérie Perrin
Európa Könyvkiadó, 2022.06.03.
Violette egy francia kisváros temetőgondnoka. Férje tizenkilenc éve eltűnt az életéből, de a nő nem kerestette, hiszen már rég nem volt mit mondaniuk egymásnak. A férfi minden nap felpattant a motorjára, és mogorván, idegen nők illatát árasztva jött haza – ha egyáltalán hazajött.

Az Európa Könyvkiadó gondozásában nemsokára az írónő további könyveit is kézbe vehetjük, ám a kiadó addig is különleges meglepetéssel készült az olvasóknak a szeretet ünnepén: az Európa Könyvkiadó oldalán ingyenesen olvasható Valérie Perrin A 19-es szoba című novellája.

Boldog karácsonyt kívánunk!