Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2020. június 2.
Az online Margófeszten mutatják be Háy János legújabb könyvét

Az online Margófeszten mutatják be Háy János legújabb könyvét

Friss megjelenés

A hagyományosan a könyvhéttel egy időben megrendezésre kerülő Margó Irodalmi Fesztivál idén online formában valósul meg. A szervezők 50 programmal készülnek, új kötetet mutat be többek között Erdős Virág, Fiala Borcsa, Krusovszky Dénes, a friss Aegon irodalmi díjas Nádasdy Ádám, Selyem Zsuzsa, Spiró György, Szentesi Éva és Tompa Andrea is.


A fesztivál nyitóprogramja Háy János: Ne haragudj, véletlen volt című könyvének bemutatója lesz. A szerzővel Valuska László beszélget majd.

Ne haragudj, véletlen volt
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Ne haragudj, véletlen volt

Háy János
Európa Könyvkiadó, 2020.05.27.
Kedves olvasó, Háy János könyve ez, és róla magáról, Háy Jánosról szól. Nem a világról, hanem annak csak egy kicsiny darabjáról, úgymond, amelynek működéséért ő és csakis ő felel. Az persze, hogy ebben a szövegben saját magáról árul el Háy János mindennap valamit, megtévesztő is lehet. Járványnapló, ötlik föl benned talán a szó.

Az eseményeket, felolvasásokat és egyedi tartalmakat, író-olvasó találkozókat a Margó Facebook- és Instagram-oldalán közvetítik.

A részletes programlista itt található.