Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. szeptember 12.
Boldog kutya, boldog gazdi

Boldog kutya, boldog gazdi

A kutya az ember legjobb barátja, leghűségesebb társa. Ugyanakkor egy kiskutya nevelése nagy felelősség, és a kellő odafigyelés hiányában könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy kedvencünk rosszalkodással vezeti le az energiáit.

Szupergyors behívás, stabil pórázfegyelem és tökéletes jólneveltség? Egy friss kutyagazdinak mindezek elérhetetlen céloknak tűnhetnek.

Steve Mann hivatásos kutyatréner harmincéves pályafutása alatt több mint 100 ezer kutyusnak és családjának segített már megtalálni a közös hangot, és kialakítani a kényelmes együttélést, most pedig Kismancsból tappancs című könyvében összegyűjtötte mindazt, ami szükséges lehet a felelősségteljes kutyatartáshoz. Akár kiskutyád van, akár felnőtt, tenyésztőtől vásárolt vagy örökbefogadott kedvenced, ezekkel a tudományosan bizonyított, etikus módszerekkel gyerekjáték lesz a kutyanevelés! Ráadásul minden tipp és trükk segít, hogy igazán szorossá alakítsd a kapcsolatot négylábú barátoddal.

A kezdő kutyagazdik legjobb segítője már előrendelhető!

Kismancsból tappancs
Kék könyveink akcióban!

Kismancsból tappancs

Steve Mann
Alexandra Kiadó (A)
Egy kiskutya óriási örömöt jelent, a felnevelése pedig óriási felelősséget. A több mint 30 éve hivatásos kutyatrénerként és viselkedés-szakértőként dolgozó Steve Mann pályafutása során rengeteg kutyatulajdonosnak segített megtalálni az összhangot kedvencével, és tudományos alapokon nyugvó, újszerű módszerei révén rakoncátlan kölyökből mi is boldog, egyben fegyelmezett társat nevelhetünk.