Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2021. március 14.
Egy iskolapszichológus könyvet írt a szexről, ami olyan jól sikerült, hogy hamarosan a Netflixen is látni lehet majd!

Egy iskolapszichológus könyvet írt a szexről, ami olyan jól sikerült, hogy hamarosan a Netflixen is látni lehet majd!

Előrendelhető újdonság

„Egy iskolapszichológusnak nem illik könyvet írni a szexről, mert az sokak szerint erkölcstelen lenne. Szerencsére az erkölcs soha nem volt az erősségem.” – BB Easton

BB Easton talán a világ leghíresebb iskolapszichológusa – de biztosan a legszókimondóbb. 44 fejezet 4 férfiról címmel kiadott regénye először naplóként indult. Olyan nő feljegyzéseiként, aki hiába dolgozott szexuális élete felpezsdítésén, inkább szavakba öntötte gondolatait. Főleg a múltbeli élményeit elevenítette fel, így szép lassan „szerelmi háromszög” alakul ki közte, a férje és a múltbéli szeretői emléke között. A véletlen műve tán, hogy a férj rábukkan a titkos naplóra?

Akárhogy is, az eredmény kielégítő: a naplóból nagy sikerű regény alakult, az egykor unalmas és távolságtartó férjből pedig hirtelen egyre bevállalósabb pasi. Ezen felbátorodva újabb és újabb információk kerültek a naplóba, amelyek egyre inkább feszegették a határokat. A kérdés: meddig lehet elmenni?

A kalandjait további négy könyvben írja meg, mindegyiket más-más férfival a középpontban. A Csontarcúban egy 1997-ben kezdődő viszonyát ismerjük meg egy magának való és rémisztő sráccal, aki minden ellenkezése ellenére elcsábítja. Knight tengerészgyalogosnak áll, és amíg távol van, BB megismerkedik Harley Jamesszel, a jó humorú, tetovált autószerelővel. Elbizonytalanodik: vajon képes-e újra szeretni? A sebesség megszállottjában kiderül! Őt követi a magas, tetovált basszusgitáros, Hans, A rocksztárban szereplő szőke herceg. 2003-ra úgy gondolja, már tudja, mi a zsánere: a tetovált rosszfiúk. Mégis beleszeret az öltönyös és unalmas tanulótársába. Az öltönyös hőse, Ken Easton nehezen megközelíthető, végül mégis mellette köt ki – világossá válik: a kihívást keresi, nem a rosszfiúkat.

A 44 fejezet-sorozat kötetei megjelenésük óta világhírre tettek szert, hamarosan pedig a Netflixen is visszaköszönnek majd Vágyak / Valóság címmel.

44 fejezet 4 férfiról

44 fejezet 4 férfiról

Egy bevállalós pszichológusnő feljegyzései

B.B. Easton
Pioneer Books, 2021.
Egy iskolapszichológusnak nem illik könyvet írni a szexről, mert az sokak szerint erkölcstelen lenne. Szerencsére az erkölcs soha nem volt az erősségem. Miután éveken keresztül igyekeztem feldobni a szexuális életemet, felhagytam a próbálkozással, és inkább naplóírásba fogtam.
A Csontarcú

A Csontarcú

B.B. Easton
A sebesség megszállottja

A sebesség megszállottja

B.B. Easton
A rocksztár

A rocksztár

B.B. Easton
Az öltönyös

Az öltönyös

B.B. Easton