Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. április 22.
Egy könyv, amely egyformán élvezhető meserajongóknak és feltörekvő cégvezetőknek? Igen!

Egy könyv, amely egyformán élvezhető meserajongóknak és feltörekvő cégvezetőknek? Igen!

Előrendelhető újdonság

„Minden olyan könyvet elolvastam egészen 1930-ig visszamenőleg, amely Disney-ről megjelent, s ezek közül A Disney titok toronymagasan nyerte el nálam a legélvezetesebb olvasmány díját.” (Tim O'Day, Disney Scholar)

Előrendelhetővé vált Pat Williams A Disney titok című könyve, amely újszerű és különleges módon – Walt Disney úttörő gondolkodásmódját alapul véve – mutatja be a sikeres cégvezetés alappilléreit.

Aligha akad olyan ember a világon, aki ne találkozott volna már a neves rajzfilm- és rajzfigurakészítő, illetve filmproducer, Walt Disney nevével. Mickey egér megálmodója határokat nem ismerő produktivitással nyűgözte le az 1900-as évek filmiparát, megalkotott mesevilága pedig azóta is töretlen népszerűségnek örvend minden korosztályban – hiszen légy akár 5, akár 95 éves, egy egész estés Disney-mese garantáltan előhozza a gyermeki éned. Nagyra törő elképzeléseinek megvalósítási módja kitűnő példa az utókor számára, felmerül azonban a kérdés: mi is lehet valójában lenyűgöző sikerének titka? Pat Williams egykori sportmenedzser, kimagasló baseball-, illetve később kosárlabdajátékos úgy döntött, megkeresi, és a világgal is megosztja a válaszokat. Korábbi interjúk és Disney élettörténetét áttekintő írások elmélyült tanulmányozásával alkotta meg a sokak számára áttörést eredményező könyvét, amely Walt Disney karakteréből kiindulva a cégvezetéshez elengedhetetlen hét személyiségjegyet taglalja.

A könyv Disney üzleti hozzáértésén alapul, de életének követésre méltó elemeit is kitűnően ragadja meg, ezáltal jól felépített, komplex és tanulságos történetet tár az olvasók elé. A jelenleg 80 éves Pat Williams saját céljainak elérése érdekében kezdte meg Disney módszereinek alapos elemzését, amikor is szerepet kapott a közismert Orlando Magic kosárlabdacsapat megalapításában. Talán éppen ebben rejlik A Disney titok különlegessége, mivelhogy Pat Williams saját életére kivetítve alkotta meg a garantált virágzást eredményező stratégiarendszert, így az ő személyes sikerén keresztül egyértelmű visszaigazolást kaphatunk arról, hogy a könyv valóban hiteles és a gyakorlatban is működő tanácsokkal szolgál.

A Disney titok minden kezdő vállalkozásvezető számára tökéletes kiindulópont lehet, sőt talán – akár rendelkezel üzleti ambíciókkal, akár nem – neked is ez a könyv adja meg a kezdőlépést ahhoz, hogy igazán sikeres légy! Emellett betekintést nyerhetsz kedvenc meséid megálmodójának elméjébe…

A Disney-titok
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

A Disney-titok

Tanulj a vállalatvezetés nagymesterétől!

Pat Williams
Alexandra Kiadó (A), 2021.05.07.
Akár kezdő kisvállalkozó, multinacionális cég csúcsmenedzsere, vagy egyszerűen a téma iránt érdeklődő lelkes amatőr vagy, most magától Walt Disney-től, a huszadik század egyik legnagyobb újítójától és kreatív gondolkodójától sajátíthatod el a sikeres cégvezetés hét kulcsfontosságú elemét!