Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2021. augusztus 28.
Egy történet mindazok számára, akik valaha is úgy érezték, hogy az irodalom mentette meg őket

Egy történet mindazok számára, akik valaha is úgy érezték, hogy az irodalom mentette meg őket

Könyvajánló

Megváltoztathatja-e egy kis kedves könyvesbolt az ember életét?

Agnes Martí, egy fiatal régész lehetőségeket keres, és Londonba költözik. Röviddel a városba érkezése után a Temple-negyedben sétálgat, amikor is váratlanul elered az eső. Behúzódik egy egészen különleges kis könyvesboltba, melynek Moonlight Books a neve.

Edward Livingstone asszisztenst keres, és annyi idő alatt, míg Agnes megszárítkozik és megiszik egy csésze forró teát, mindketten ráébrednek, nem véletlen, hogy éppen Agnes kopogtatott a könyvesbolt ajtaján.

Telnek-múlnak a napok, s Agnes előtt lassan kezd kirajzolódni új főnöke érdekes természete, különc vendégköre, és a kis könyvesbolt varázsa. Aztán egyszer csak eltűnik az egyik legértékesebb könyv a Moonlight Books polcáról, majd színre lép John Lockwood felügyelő, aki nyomozásba kezd, ezzel alaposan felforgatva Agnes addigi békés életét.

A Holdsugár könyvesbolt rejtélyei

A Holdsugár könyvesbolt rejtélyei

Mónica Gutiérrez
Európa Könyvkiadó
London a csodák városa. Így amikor Agnes Martí, a Barcelonából érkező régészlány betéved Edward Livingstone, a hírneves felfedező leszármazottjának varázslatos könyvesboltjába, rögvest Alice, Pán Péter, Twist Olivér társaságában és világában találja magát. Nem kevés furcsa kérdésekkel hozzá forduló vásárlóval, vagy egy kék fénybe burkolózó, állandóan körmölő íróval.

A szerzőről

Mónica Gutiérrez Artero Barcelonában született, s újságírást és történelmet tanult. Számos díjban részesült, különféle prózai és költészeti pályázatokon jeleskedett, valamint néhány éve regényírással foglalkozik. Hét regény szerzője, melyek mindegyike igen meleg fogadtatást kapott az olvasók részéről, és többszáz pozitív kritikát kapott a közösségi médiában.

Mónica Gutiérrez Artero személyes oldalán (monicagutierrezartero.com) megosztja olvasmányélményeit és különféle kulturális eseményeket koordinál. Aktív blogger, valamint egy regényírói műhelyt is vezet.