Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2022. május 29.
Egyetlen apró változás óriási jelentőségű lehet

Egyetlen apró változás óriási jelentőségű lehet

Friss megjelenés

Merjünk kicsiben kezdeni! Megérkezett Brian J. Fogg, a Stanford Egyetem Viselkedéstervezési Intézet alapítójának könyve, az Apró szokások. A széles körben várt könyvben az olvasók felfedezik a mérföldkőnek számító „Apró szokások-módszert”, ami már több mint 40 ezer embernek segített ideális életük felépítésében.

Dr. Fogg úgy gondolja, hogy az életünket nem drasztikus lépésekkel kell megváltoztatni, mert a folyamatban könnyen el lehet bukni, és végül csak kudarcnak éljük meg; ehelyett kis lépésekben kell haladni. Egyetlen apró változás sokkal nagyobb erejű lehet, mint azt gondolnánk. Az Apró szokások arra biztat, hogy „ne harapj többet, mint amennyit rágni tudsz”.

A világ első számú viselkedéskutatója segít megváltoztatni az életünket – és mindent, amit eddig a viselkedésről gondoltunk. Egyetlen apró változás óriási jelentőségű lehet. Kezdésként többre juthatunk napi két fekvőtámasszal, mint kétórás intenzív edzéssel; öt mély levegővétel többet érhet, mint egyórányi meditáció. B. J. Fogg több mint 40 ezer ember életét tette jobbá forradalmi módszerével, legyen szó súlycsökkentésről, a stressz mérsékléséről, a jobb alvásról – vagy bármilyen életcél eléréséről. A két évtizedes kutatómunkán alapuló Apró szokások megtanít minket arra, hogyan értékeljük sikereinket ahelyett, hogy kudarcainkon rágódnánk.

A könyv tartalma praktikus, azonnal alkalmazható és ami a legfontosabb: teljesen újszerű. Az Apró szokások nem csak a meglévő módszerek összefoglalása. Minden fejezet könnyen kivitelezhető lépéseket mutat be az életed javítása érdekében. Mindez dr. Fogg úttörő kutatásán alapul, ami két évtizedes kutatómunkát igényelt. A könyv célja egy boldogabb és egészségesebb élet kialakítása, ami egyszerre könnyű és szórakoztató.

„Az Apró szokások egy terv az önfejlesztés megközelítésének újradefiniálására. A szokások aprók, de az eredmények nagyok.” – Arianna Huffington

„B. J. Fogg elképzelései az önmegváltoztatásról egyedülállóan relevánsak, megközelíthetőek és erőteljesek. Nem tudom eléggé ajánlani a könyvet.” – Dave Asprey

Apró szokások
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Apró szokások

Brian J. Fogg
Alexandra Kiadó (A)
A világ első számú viselkedéskutatója segít megváltoztatni az életünket - és mindent, amit eddig a viselkedésről gondoltunk. Egyetlen apró változás óriási jelentőségű lehet.