Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2021. március 9.
Elindult a szavazás!

Elindult a szavazás!

A könyves világ hírei

A 2020 decemberében meghirdetett Moobius Kortárs Irodalmi Verseny és Mentorprogram lehetőséget ad kezdő íróknak, hogy megmutassák a tehetségüket, és profi szerkesztők segítségével olyan alkotássá fejlesszék irományaikat, amelyek a könyvesboltok polcairól köszönhetnek majd vissza. Célunk több, mint megversenyeztetni a jelentkezőket: szeretnénk kellő támogatással a jó regényeket és novellákat még jobbá varázsolni, hogy a későbbiekben minél nagyobb sikereket érjünk el – akár együtt. A mentorprogramba bekerülő pályázóknak lehetőségük lesz profikkal együtt dolgozni, kérdezni és betekintést nyerni a kiadói munka rejtelmeibe.

A Moobius Kortárs Irodalmi Verseny és Mentorprogramra jelentkezőknek február 28-ig volt lehetőségük novelláik és regényrészleteik leadására, melyeket mostanra feltöltöttünk a Moobius oldalára. Nagyon büszkék vagyunk, hiszen a vártnál sokkal több – összesen több mint 360 – kezdő író döntött úgy, hogy színre lép és megmutatja művét a program keretein belül! Most azonban az olvasók kezében a döntés: a feltöltött pályaművek közül ugyanis az a 15 novella és regényrészlet juthat tovább a mentorprogram következő fordulójába, és azokat értékelik ki profi szerkesztők, amelyekre a legtöbb olvasói szavazat érkezik.

Segíts te is, hogy a legjobb pályaművek kerülhessenek az Alexandra Kiadócsoport szerkesztői elé! Látogass el a Moobius Irodalmi Verseny és Mentorprogram oldalára, böngészd a feltöltött novellákat és regényrészleteket, és ha egy pályamű elnyerte a tetszésed, kattints a mű alatt található Tetszik gombra!

Sok sikert kívánunk minden jelentkezőnek, és olvasásélményekkel teli időtöltést a szavazóknak!

Moobius Kortárs Irodalmi Verseny 2023
Moobius Kortárs Irodalmi Verseny 2023

Mindig is szerettél volna íróvá válni, esetleg régóta pihen egy regényrészlet a fiókodban, de segítségre lenne szükséged ahhoz, hogy kiadásra érdemes művé fejleszd?

Most megadjuk a kezdő löketet! Az immár harmadik éve megrendezett Moobius Kortárs Irodalmi Verseny lehetőséget ad kezdő íróknak, hogy megmutassák a tehetségüket, és profi szerkesztők visszajelzései által olyan alkotássá fejlesszék irományaikat, amelyek a könyvesboltok polcairól köszönhetnek majd vissza.