Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2023. június 12.
Előrendelhető a Bálterem Kávézó és A bíró felesége szerzőjének legújabb regénye

Előrendelhető a Bálterem Kávézó és A bíró felesége szerzőjének legújabb regénye

Előrendelhető újdonság

Ann O’Loughlin ezúttal egy olyan regénnyel folytatta karrierjét, amely a női összetartás erejét egy megrendítő történet révén tárja elénk. A könyvben az érzelmek felbecsülhetetlen szerepén túl az ír társadalom árnyoldalait is megismerhetjük: előrendelhető Ann O’Loughlin, Írország egyik legkedveltebb romantikus szerzőjének legújabb regénye, az Összefércelt sorsok!

Összefércelt sorsok
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Összefércelt sorsok

Ann O'Loughlin
Alexandra Kiadó (A), 2023.09.05.
Connie Carter mindent és mindenkit elveszített, ami és aki fontos volt számára az életben. Összetört szívének fájdalmát semmi sem képes enyhíteni, ezért úgy dönt, elhagyja New Yorkot, korábbi boldogságának színhelyét. Férje a bánaton kívül egyetlen dolgot hagyott maga után: egy írországi, lepusztult kúriát, a Ludlow-házat.

A nők egységének ereje hihetetlen értékekkel bír. Barátság, rugalmasság, együttérzés… Connie Carternek talán ezekre van most a legnagyobb szüksége, miután mindent és mindenkit elveszített. Szíve összetört, egykori boldogságát most a fájdalom uralja. Férje halálát követően elhagyja New Yorkot, és Írországban kezd új életet. Arra azonban, ami ott vár rá, senki nem számított. Mi történik akkor, ha három összetört nő életét keresztezi a sors? Hamar kiderül, hogy nincsenek véletlenek. Vajon képes lehet felülemelkedni az összetartozás érzése-ereje a múlt titkain? A történet Connie, Eve és Hetty életét követi végig. A három nő élete összefonódik, ezzel együtt azonban a megválaszolatlan kérdések száma is egyre nő. Connie Carter férje szörnyűségeket tett, mielőtt meghalt. A legnagyobb rejtély viszont csak ezután következik: miért fektette a férfi minden pénzüket a lepukkant ír Ludlow-házba? Hamarosan kiderül, hogy a szóban forgó kúria míg Connie számára a jövőt, Eve-nek a múltat jelenti. Képes lehet a két nő megbirkózni ezzel? Ezúttal is győzhet a női összefogás és a barátság ereje? Előfordulhat, hogy most ennél is többre lesz szükség.