Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
tegnapelőtt
Előrendelhető a dark romance műfaj koronázatlan királynőjének berobbanó alkotása

Előrendelhető a dark romance műfaj koronázatlan királynőjének berobbanó alkotása

Előrendelhető újdonság

„A Fogoly nem épp a szokványos olvasmányaim közé tartozik, de egyáltalán nem bántam meg. A bűnbandák szolgálatában lévő női foglyok koncepciója eredeti és izgalmas, a történet pedig felkavaró. Ash az a fajta szereplő, akit titokban szeretek. Feminista énem közben hevesen gyűlöli, de olvasóként mégis a rajongójává váltam. Pokollá teszi Ella életét, ő azonban szembeszáll vele. Feszültséggel teli románcuk végig lenyűgözött, alig bírtam lerakni a könyvet.”

Fogoly
Toplista

Fogoly

Éldekorált

Sarah Rivens
Cartaphilus Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2024.11.15.
Fogoly
Ők találhatóak a bűnszövetkezetek szívében, ahol a hatalom, a nyers erő és a gyilkosság az úr. A foglyok. Veszélyesek, rosszindulatúak és halálosak, ám így sem többek árnyaknál, vezetőik, azaz tulajdonosaik bábjainál.

A 26 éves Sarah Rivens fiatal kora ellenére minden idők legolvasottabb algír írója. Először 2019-ben theblurredgirl álnéven publikálta a Fogoly című alkotását a Wattpad nevű oldalon, amelyet már kilenc nyelvre fordítottak le, és több mint félmillió példányban kelt el. Ez tökéletesen mutatja, hogy nemcsak a dark romance műfaj kedvelőinek nyerte el tetszését, de a TikToknak köszönhető népszerűsége okán könyvolvasók új nemzedékét teremtette meg Franciaországban.

„…Azonnal elhallgattam. A rettegés könnyei csorogtak az arcomon. Fogoly voltam, tehetetlen a fegyverrel szemben, tehetetlen vele szemben.

– Imádlak ilyen sebezhetőnek látni…

Hirtelen egy második lövés dörrent. A céltáblának dőlve éreztem a becsapódást…
Majdnem kiugrott a szívem a helyéről. Elfordítottam a fejem, hogy lássam, hová érkezett a golyó, és elrettenve láttam, hogy szabályosan súrolta a koponyámat. Ösztönösen a fülemhez emeltem a kezem. Megsérült. Eltalált…”

A hatalom, a nyers erő és a gyilkosság világában, a bűnszervezetek berkein belül tulajdonosaik bábjaként léteznek a foglyok. Veszélyesek, rosszindulatúak és halálosak, ám így sem többek árnyaknál.
Ella minden egyes napja rémálom, mert tulajdonosát, Johnt nem érdeklik a képességei, csak a teste. 22 éves, és már halvány emlék csupán a szabad élet. Minden kilátástalannak tűnik, míg egy nap új tulajdonost nem kap, a karizmatikus Asher Scottot. A gyötrelmek pedig ahelyett, hogy véget érnének, még csak most kezdődnek el igazán. Ash hallani sem akar arról, hogy foglya legyen; zsigerből gyűlöli Ellát és a hozzá hasonló nőket, valami megmagyarázhatatlan oknál fogva. Életveszélyes játszma kezdődik közöttük, amiben egyikük sem hajlandó megadni magát. A férfi próbálja megtörni a nőt, aki talán még nála is eltökéltebb. Egyiküknek márpedig előbb vagy utóbb meg kell adnia, amit a másik akar, hacsak valamelyikük nem kívánja új alapokra helyezni a kapcsolatukat.