Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2022. augusztus 6.
Előrendelhető A Führer árvái!

Előrendelhető A Führer árvái!

Előrendelhető újdonság

Előrendelhető David Laws új könyve, A Führer árvái. A valós eseményeken alapuló, megindító és erőteljes történelmi fikciós regény 1940 körül játszódik, a második világháború elején.

A brit író kezdetben újságíróként dolgozott, és így emlékezik vissza karrierje kezdetére: „Azt hiszem, tényleg azzal kezdődött minden, hogy tinédzserként megjelentettem az első magazinomat Vélemény néven, amit illegálisan nyomtatott ki egy unokatestvérem a Gestetner sokszorosítónál. Az iskolatársak vették meg, és emlékszem, hogy meg lettem szólva, amiért kritikus szövegeket írtam a koreai háborúról.”

Az újságírás mellett azonban mindig is nagy álma volt, hogy olyan regényeket írhasson, amelyek a kedvenc történelmi korszakáról szólnak – ez pedig történetesen a második világháború időszaka. A Führer árvái David Laws harmadik kötete, amelyben ennek a szenvedélyének adózott.

A háborús München egyik benőtt ipari területén huszonhét gyermek rejtőzik el a Gestapo elől, ijedten és éhesen. A szüleiket koncentrációs táborokba küldték, és nincs hová menniük. Claudia Kellner tanár fedezi fel a csoportot, amikor két hajléktalan áldozatot fogad be saját biztonságát kockára téve azzal, hogy menedéket ad a számukra. Közben a friss diplomás Peter Cheshamnek, a briteknek dolgozó kémnek sikerül belépnie a Harmadik Birodalom területére. Ha folytatja küldetését, annak végzetes következményei lesznek mindenki számára körülötte, de ha nem, a nácik megnyerhetik a háborút. Peter nehéz választás elé kerül: engedelmeskedjen a parancsnokának vagy mentse meg a gyerekeket? Amit elhatározott, az meghatározhatja a történelem sorsát.

Két egymás számára ismeretlen személy, akiket egy rendkívül fontos titkos küldetés hoz össze Münchenben. A Führer árvái erőteljes és megindító regény mindenki számára, aki ebben az időszakban játszódó történetre vágyik; olyan fordulattal, amilyennel korábban még sosem találkozhatott.

A nagy nemzetközi sikert aratott regény az Alexandra Kiadó jóvoltából nemsokára itthon is olvasható lesz.

A Führer árvái
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

A Führer árvái

David Laws
Alexandra Kiadó (A)
David Laws megtörtént eseményeken alapuló regénye akcióval és érzelemmel teli történet a második világháború legsötétebb időszakából, amikor csak a legbátrabbak tartották életben a reményt.