Nincs engedélyezve a javascript.
Alexandra Kiadó
augusztus 23.
Előrendelhető A medve és a csalogány folytatása!

Előrendelhető A medve és a csalogány folytatása!

Aktualitások

„Arden részletgazdag, lírai írásmódja mámorító légkört teremt, és az ütemezéshez való kivételes érzéke letehetetlenné teszi a regényt. Csodálatosan megírt történet florklórról, történelemről és varázslatról, egy lenyűgöző hősnővel a középpontban.” (Booklist)

A medve és a csalogány folytatásában visszatérünk Oroszország vidékére, ahol a fiatal nővé érett Vászját olyan életre kényszerítenék, amelyet nem akar. Egy toronyban leélt életre, elzárva a tágas világtól, melyet annyira szeretne felfedezni. A lány elszökik otthonról, azonban hamar szembesülnie kell vele, hogy Moszkva városát és a nagyhercegséget olyan titokzatos erők fenyegetik, melyeket csak ő, Vászja tud megállítani.

A lány a toronyban

A lány a toronyban

Az Északi Erdő legendája 2.

Arden, Katherine
Alexandra Kiadó (A)
A Medve és a Csalogány varázslatos története tovább folytatódik. A rettenthetetlen fiatal nővé serdült Vászját választás elé állítják: vagy férjhez megy, vagy kolostorba vonul. Ő azonban inkább megszökik otthonról - ám hamarosan az ostrom alá kerülő Moszkva városának védelméhez kell segítséget nyújtania.

A sorozat korábbi kötetei

A medve és a csalogány

A medve és a csalogány

Az Északi Erdő legendája 1.

Arden, Katherine
Alexandra Kiadó (A), 2018.
Katherine Arden első regénye az orosz mítoszok és népmesék varázslatos világába viszi az olvasót, ahol a csodák mindennaposak, a démonok és manók jelenléte megszokott, ahol ember és természet olyan összhangban élhet együtt, ahogy csak a legendákban lehetséges.