Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. augusztus 23.
Előrendelhető A medve és a csalogány folytatása!

Előrendelhető A medve és a csalogány folytatása!

„Arden részletgazdag, lírai írásmódja mámorító légkört teremt, és az ütemezéshez való kivételes érzéke letehetetlenné teszi a regényt. Csodálatosan megírt történet florklórról, történelemről és varázslatról, egy lenyűgöző hősnővel a középpontban.” (Booklist)

A medve és a csalogány folytatásában visszatérünk Oroszország vidékére, ahol a fiatal nővé érett Vászját olyan életre kényszerítenék, amelyet nem akar. Egy toronyban leélt életre, elzárva a tágas világtól, melyet annyira szeretne felfedezni. A lány elszökik otthonról, azonban hamar szembesülnie kell vele, hogy Moszkva városát és a nagyhercegséget olyan titokzatos erők fenyegetik, melyeket csak ő, Vászja tud megállítani.

A lány a toronyban
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

A lány a toronyban

Az Északi Erdő legendája 2.

Katherine Arden
Alexandra Kiadó (A), 2019.
Az északi erdő legendája
A Medve és a Csalogány varázslatos története tovább folytatódik. A rettenthetetlen fiatal nővé serdült Vászját választás elé állítják: vagy férjhez megy, vagy kolostorba vonul. Ő azonban inkább megszökik otthonról - ám hamarosan az ostrom alá kerülő Moszkva városának védelméhez kell segítséget nyújtania.

A sorozat korábbi kötetei

A medve és a csalogány

A medve és a csalogány

Az Északi Erdő legendája 1.

Katherine Arden
Alexandra Kiadó (A), 2018.
Az északi erdő legendája
Katherine Arden első regénye az orosz mítoszok és népmesék varázslatos világába viszi az olvasót, ahol a csodák mindennaposak, a démonok és manók jelenléte megszokott, ahol ember és természet olyan összhangban élhet együtt, ahogy csak a legendákban lehetséges.