Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. február 23.
Előrendelhető Az Északi Erdő legendája-trilógia befejező kötete!

Előrendelhető Az Északi Erdő legendája-trilógia befejező kötete!

Előrendelhető újdonság

Katherine Arden trilógiája, Az Északi Erdő legendája világszerte nagy sikert aratott a fantasykedvelők körében, és a magyar olvasóközönség szívébe is hamar belopta magát. A sorozat briliáns módon teremti újra az orosz mítoszok és legendák világát, miközben olyan felejthetetlen főhősnőt ad az olvasóknak, mint a lázadó természetű Vászja.

A trilógia 2018-ban megjelent első kötetét a következőképpen ajánlja a Smoking Barrels blog:

A medve és a csalogány varázslatos történet hitről, félelemről és szeretetről; felnőtté válásról és elfogadásról, és mindenekelőtt a szabadságról. Egy regény igazi erejét nekem az mutatja meg, hogy kitölti-e a gondolataimat akkor is, amikor nem olvasom – erről a könyvről végig és elég sokat beszéltem az épp körülöttem lévőknek.”

A medve és a csalogány

A medve és a csalogány

Az Északi Erdő legendája 1.

Katherine Arden
Alexandra Kiadó (A), 2018.
Az északi erdő legendája
Katherine Arden első regénye az orosz mítoszok és népmesék varázslatos világába viszi az olvasót, ahol a csodák mindennaposak, a démonok és manók jelenléte megszokott, ahol ember és természet olyan összhangban élhet együtt, ahogy csak a legendákban lehetséges.

A tavaly megjelent folytatásról, A lány a toronyban című kötetről pedig sok olvasó azt állítja, még az elsőt is túlszárnyalja.

„Összességében A lány a toronyban tökéletes, sőt az első kötetet felülmúló folytatása A medve és a csalogánynak. Arden meseszövése és nyelvezete továbbra is páratlan, tökéletes arányban vegyíti a népmeséket a valós történelemmel, míg a karakterei immár árnyaltabbá, összetettebbekké váltak, de mégis megőrizték varázsukat. Most már csak abban bízom, hogy minél hamarabb érkezik a folytatás.” (Corn & Soda blog)

A lány a toronyban
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

A lány a toronyban

Az Északi Erdő legendája 2.

Katherine Arden
Alexandra Kiadó (A), 2019.
Az északi erdő legendája
A Medve és a Csalogány varázslatos története tovább folytatódik. A rettenthetetlen fiatal nővé serdült Vászját választás elé állítják: vagy férjhez megy, vagy kolostorba vonul. Ő azonban inkább megszökik otthonról - ám hamarosan az ostrom alá kerülő Moszkva városának védelméhez kell segítséget nyújtania.

A jó hír pedig nem váratott sokáig magára: nemrég az Alexandra Kiadó gondozásában előrendelhetővé vált a trilógia befejező része, A boszorkány éjszakája!

A katasztrófa sújtotta Moszkva lakói válaszokat és felelőst keresnek. Vászja magára marad, minden oldalról ellenségek veszik körül. A tomboló nagyherceg szövetségesei háborúba és pusztulásba vezetik az országot, miközben egy gonosz démon káoszt és halált hint szerteszét. Vászja az események sűrűjében találja magát, és rá kell döbbennie, hogy mindkét világ sorsa az ő kezében van. A fiatal boszorkány kétségbeesetten próbálja megmenteni Oroszországot, Morozkót és a mágikus világot, de könnyen lehet, hogy választania kell.

A boszorkány éjszakája

A boszorkány éjszakája

Az északi erdő legendája 3.

Katherine Arden
Alexandra Kiadó (A)
Az északi erdő legendája
Az Északi erdő legendája-trilógia lélegzetelállító végső felvonásában Vászja és Morozko halálos ellenségekkel küzd a látható és a láthatatlan Oroszország megmentéséért.